Tedi - ocena (1) Byłem na kolacji ze znajomymi i śmiało mogę powiedzieć, że to najlepsza... Tedi Michał S. - ocena (1) Bardzo dobre burgery i pizza Michał S. natan - ocena (1) Serdecznie polecam tatara oraz ichniejsza pizze na domowym cieście - napewno... natan
Paulina - ocena (1) Świetne miejsce, przesympatyczna obsługa, smaczne jedzonko. Zdecydowanie... Paulina Antek - ocena (1) Najlepszy Tatr w mieście! Antek Michał - ocena (1) Pyszne jedzenie i super klimat. Wyśmienita pizza i zimne piwko :) czego... Michał Ewa - ocena (1) Najprzyjemniejsze miejsce do którego chętnie wracam ️ Ewa Babej - ocena (1) Super klimat i mega smaczne jedzonko. Gorąco Polecam! Babej Mario - ocena (1) Gorąco polecam ! Świetne miejsce ;) Przemiła obsługa Mario Maciej - ocena (1) Miejsce zdecydowanie godne polecenia. Brakowało na mapie Gdyni autentycznej... Maciej Lena - ocena (1) Najlepsza knajpa Lena Monika - ocena (1) Byłam ostatnio 10 lat temu ( było smacznie , piękny widok ) po wczorajszej... Monika Ala - ocena (1) Restauracja z potencjałem, prowadzona przez młodych ludzi, z bardzo pysznym... Ala Zuzanna Wieczorek - ocena (1) Najlepsza zupa rybna w okolicy! Polecam również halibuta! Miejsce jedyne w... Zuzanna Wieczorek Natalia - ocena (1) Rewelacja pysznie Natalia Antek - ocena (1) Najlepsza restauracja w Sopocie. Przepyszna zupa rybna i niesamowity stek ze... Antek Monika - ocena (1) Super miejsce, fajny klimat. Jedzenie smaczne. Zamówiłam karmazyn,... Monika AN - ocena (1) poprawcie adres strony www :-) AN Antoni - ocena (1) W Monsunie miałem przyjemność pierwszy raz w życiu spróbować makaronu Biang... Antoni Paweł - ocena (1) Rewelacja. Pyszne jedzenie Paweł