Szymon - ocena (1) Wyśmienite wrażenia! Wraz z bliskimi odwiedziliśmy Port Fromage niedługo po... Szymon Dorota - ocena (1) Wielkie rozczarowanie. Zarezerwowałam stolik z okazji urodzin męża ponad... Dorota Stały gość Hotelu Chińskiego - ocena (1) Byliśmy gośćmi hotelu ,konkretnie chodzi o śniadania,Jedzenie bardzo dobre... Stały gość Hotelu Chińskiego
Hanna - ocena (1) Jestem mieszkanką Chwarzna i bardzo sobie cenie ich tajskie jedzonko od kiedy... Hanna Krzysztof - ocena (1) Brak słów wszystkie dania genijalnie przyrządzone świetna obsługa wystrój... Krzysztof Gość - ocena (1) Nigdy więcej okropne jedzenie nie polecam !!!!!!!!!!! Gość Agnieszka - ocena (5) Jedzenie dobre. Niestety do środka nie można wejść z pieskiem- nawet... Agnieszka Przemek - ocena (2) Najlepszy udon jaki jadłem! Polecam , lokal i obsługa również w porządku. Przemek Pola - ocena (1) Jesteśmy naprawdę pod wrażeniem. Miejsce, w którym się czujesz docenionym... Pola Marek Toruń - ocena (1) Super lokal . Jedzenie i atmosfera . Wspaniała muzyka na żywo i nawet przy... Marek Toruń Stała klientka - ocena (1) Tu naprawdę można marzyć !!! Serwowane dania są wspaniałe i zawsze pięknie... Stała klientka Dana - ocena (1) Bardzo pyszne jedzenie, super atmosfera! Dana Paweł - ocena (1) Unikatowe miejsce. Spędziliśmy tam cudowny rodzinny wieczór. Klimat i obsługa... Paweł Burataa - ocena (1) Rozmokła pizza i spalone brzegi Burataa Nina - ocena (1) Posiłki bardzo smaczne. Porcje duże. Miła obsługa. Polecam Nina Ania - ocena (1) Szczerze polecam. Organizowaliśmy chrzciny - od samego początku bardzo dobry... Ania Justyna - ocena (1) Super jedzonko palce lizac Justyna Michal - ocena (1) Prawdziwa Gruzińska restauracja w Gdańsku Michal Piotr - ocena (1) Świeże i bardzo smacznie przygotowane potrawy, apetycznie udekorowane... Piotr Natalia - ocena (1) Super miejsce, jedzenie bardzo lekkie i super podane! Najlepsze drinki w... Natalia