Bożena i Ela - ocena (1) Polecam sandacz z sosem z trawy cytrynowej i do tego piękne widoki Bożena i Ela Kot Trololo - ocena (1) Ceny wysokie, dania bardzo przeciętne, wystrój ładny i świeży. Raczej szybko... Kot Trololo Piotr - ocena (1) Super ,dużo ,zacznie, tanio. Piotr
megi - ocena (1) Nowe Bistro ale kusi smakiem klimatem miła obsłucha oraz szybkością dań Panie... megi Łukasz - ocena (1) Błyskawiczna obsługa kelnerska, dyskretna ale zawsze w gotowości, doskonały... Łukasz Michał - ocena (1) Fajna obsługa i jak na Sopot bardzo rozsądne ceny Michał Olesia - ocena (1) Miła obsługa,obłędne jedzienie,rytmiczna muzyka.Polecam!!! Olesia Kamila - ocena (1) Polecam serdecznie. Pyszny tatar z łososia i najlepsze śledzie w burakach.... Kamila Natalia - ocena (1) Niezawodny przystanek zwrotny na wycieczce rowerowej po oliwskim lesie.... Natalia Zuzanna Nawrocka - ocena (1) Najlepsze ryby jakie jadłam, zawsze świeże i pyszne. Bardzo klimatyczne... Zuzanna Nawrocka Aga - ocena (1) Wspaniałe miejsce dla rodzin. Wyśmienity tatar z łososia oraz polędwica z... Aga Bożena - ocena (1) Doskonałe miejsce na imprezy rodzinne i firmowe. Zorganizowałam swoje 60-e... Bożena Mike - ocena (1) Najlepsza restauracja Amerykańska w Trójmieście. Ceny delikatnie wygórowane,... Mike Ewa kle - ocena (1) Dzisiaj byłam na swojej uroczystości urodzinowej, jedzenie pyszne, miła... Ewa kle A - ocena (1) Tak blisko a jednak tak daleko. W zasadzie to nie miałem pojęcia jak smakuje... A Pasi - ocena (1) Niska jakość jedzenia. Pasi Oliwianka - ocena (1) Bardzo fajne bistro w idealnym miejscu, obsługa przemiła i pomocna, wystrój... Oliwianka Koneser - ocena (1) Moze tanio nie jest ale obiady sa spore i naprawde idzie sie najesc do syta.... Koneser kot - ocena (1) Pizza jadalna, ale nudna, nic takiego. Czas oczekiwania ponad 60 min. Pani... kot kot - ocena (1) Pyszna pizza, fajny lokal, nie za drogo kot