Justyna - ocena (1) Super jedzonko palce lizac Justyna Michal - ocena (1) Prawdziwa Gruzińska restauracja w Gdańsku Michal Piotr - ocena (1) Świeże i bardzo smacznie przygotowane potrawy, apetycznie udekorowane... Piotr
Natalia - ocena (1) Super miejsce, jedzenie bardzo lekkie i super podane! Najlepsze drinki w... Natalia Margot & friends - ocena (1) Genialne miejsce w każdym calu! Kulinaria - top level, połączone z niezwykłym... Margot & friends Kora - ocena (1) Zamówiony żurek i pierś z kurczaka. Czas oczekiwania.. mijają 2 godziny a my... Kora Jolanta Weiss - ocena (1) Obsługa to osoby, które z profesjonalizmem nie mają nic wspólnego. Spacerując... Jolanta Weiss Daniel Mazurowski - ocena (1) Świetne jedzenie, drinki i atmosfera. Pani Ola co nas obsługiwała bardzo miła... Daniel Mazurowski Diana - ocena (1) Jeśli jesteś w Sopocie i zgłodniejesz to koniecznie zajrzyj do Billy's... Diana Sonia - ocena (1) Przepyszny tatar i krewetki, dania główne czyli schab i sandacz również nas... Sonia Tadziowmc - ocena (1) Jedzenie petarda. Cena i jakość świetna. Porcja zadowoli każdego. Jadamy... Tadziowmc Zawiedziony klient - ocena (1) Po remoncie restauracji stwierdzam fakty. Fakt jest teraz piękne wnętrze... Zawiedziony klient Robert - ocena (1) Bardzo nie miła obsługa, nie polecam. Robert Julia - ocena (1) Bardzo smaczne, doprawione, ciekawe połączenia smaków, 6+, polecam Julia Paweł - ocena (1) Wszystkie dania-pyszne. Mila obsługa. Szybko i sprawnie podane dania. Gorąco... Paweł Tomasz - ocena (1) najlepszy stek jaki jadłem w trójmieście. Tomasz Justyna - ocena (1) Wspaniała restauracja . Dobre jedzonko, ładny wystrój i profesjonalna obsługa Justyna Romuald - ocena (1) jestem smakoszem zupy rybnej i taką wspaniałość jadam tylko "Nad Potokiem"-... Romuald Grzegorz - ocena (1) Opinie, które czytałem zachęcały, rzeczywistość rozczarowała. Zupa ledwo... Grzegorz Eluśka - ocena (1) Przepysznie....byliśmy u Państwa podczas Świąt Wielkanocnych....pizza,... Eluśka