Wojciech K. - ocena (1) Właśnie wyszedłem z nowo otwartej Restauracji Freitag w centrum gdańskiej... Wojciech K. geno - ocena (1) Swietna, poprostu świetna zajtycka kuchnia !!! geno Monika - ocena (1) Ładna i elegancko urządzona restauracja. Urozmaicone menu. Potrawy ładnie... Monika
Przemek - ocena (1) Polecam z całego serducha, miejsce bardzo klimatyczne w iście magicznym... Przemek Paweł - ocena (1) Restauracja magiczna. Można poczuć się jak w świecie Harrego Pottera. Wystrój... Paweł Alicja - ocena (1) Magiczne miejsce, robi ogromne wrażenie! Obsługa bardzo uprzejma.... Alicja Paweł - ocena (1) Wyśmienite jedzenie. Perfekcyjna obsługa i do tego niesamowity widok. Ceny... Paweł K.Stefanik - ocena (1) Niezwykły wystrój, klimat, uśmiechnięta obsługa, dania przepyszne, bezy i... K.Stefanik Maria - ocena (1) Restauracja polecona przez znajomych, porażka. Ryba miała być świeża a była... Maria Ati - ocena (1) Nie polecę! Gnocci z pesto bazyliowym i szynka parmeńską to jakaś porażka!... Ati Iva - ocena (1) Jedzenia zjechało po równi pochyłej Deska na ciepło to żart jakiś Cena ponad... Iva Monika i Krzysztof - ocena (1) Wczoraj miałam niesamowite doświadczenie kulinarne w restauracji serwującej... Monika i Krzysztof Tadeusz - ocena (1) Wystrój, atmosfera dobra. Obsługa: taka sobie. Zamówiliśmy kolację dwudaniową... Tadeusz Ewa - ocena (1) Wspaniała obsługa, super atmosfera,jedzenie przepyszne.Mus z dyni poezja. Ewa Krystian - ocena (1) Zupa cebulowa była przepyszna, Picante penne Salsiccia zostało przyniesione... Krystian Rafał - ocena (1) Wszystko świeże i ładnie podane Rafał Miła - ocena (1) Stypa. Nie wiem czy to była kierowniczka czy personel, na początku miła.... Miła Magda - ocena (2) Świetna obsługa, pyszne jedzonko . Miejsce przyjazne dla zwierząt ️ Magda knitter.dorota64@gmail.com - ocena (1) Jedzenie bardzo dobre, Panie z obslugi naprawdę sie bardzo starają, stolik... knitter.dorota64@gmail.com Mr - ocena (2) Obsługa dramat, jedzenie dramat, nastawienie dramat. Trzymać się z dala, jest... Mr