Tomek - ocena (1) Któraś z kolei wizyta i znowu brak jakiegoś składnika w misce. Tym razem w... Tomek M.m - ocena (1) Bardzo lubię to miejsce fajny klimat , niestety muzyka średnia co przychodzę... M.m Werka - ocena (1) Niepowtarzalne miejsce, z mega tematem przewodnim jakim jest Harry Potter.... Werka
Ania - ocena (2) Pyszności, od razu wiedziałam że wrócę. Polecam! Ania KRIS - ocena (1) Golonka rewelacja śledzik z buraczkami i placki z łososiem maomazja obsługa... KRIS Remik - ocena (1) Desery smakują tak jak wyglądają a może i lepiej. Wystrój, widać sporo... Remik Gdańszczanin - ocena (1) Cudowne miejsce, świetne jedzonko Gdańszczanin Czarodziejka - ocena (1) WOW, magiczne miejsce od wejścia miałam wrażenie, ze jestem w innym świecie.... Czarodziejka olszowa2012@gmail.com - ocena (1) Przemiła obsługa. Pyszne jedzenie. Omlet mistrzostwo świata. Pokrzywa kiszona... olszowa2012@gmail.com K - ocena (1) Porażka: drogo, obsługa rodem z PRL-u, zero gotowości przyjęcia jakiejkolwiek... K Wiesia - ocena (1) Bardzo miła atmosfera, pyszne hiszpańskie potrawy. Bardzo polecam. Wiesia Redbeetle - ocena (1) Super miejscówka! Bardzo dobre jedzenie, moje ulubione burrito! Pychota :)... Redbeetle Iga - ocena (1) Bardzo dobre ale drogo Iga Luiza - ocena (1) Wspaniała tapasownia. Właściciel stworzył smaczne i przytulne miejsce na... Luiza Laura - ocena (1) Wysmienite tapas i duży wybór win w przystępnych cenach. Bardzo profesjonalna... Laura Magda - ocena (1) Na największy plus zasługuje obsługa. Bardzo profesjonalna i sympatyczna.... Magda Kiniutek - ocena (1) Pyszne jedzenie, kompetentna obsługa. Podziękowania dla Pani Kingi. Kiniutek Witek - ocena (1) Zawitałem do MON Balzaca, zamówiłem na przystawkę tatara na grzankach, bardzo... Witek Basia - ocena (1) Wspaniała tapasiarnia. Duży wybór smacznych hiszpańskich dań. Czuć, że... Basia Jarek - ocena (1) Bardzo miła obsługa, jedzonko na 6+. Tapas wyśmienite. Gorąco polecam . Jarek