Jarek - ocena (1) Super jedzenie i super obsługa - polecam Jarek Ewa - ocena (1) tio pepino to najlepszy tapas w Gdyni, jest super jedzenie, miła obsługa i... Ewa Kaśka - ocena (1) Polecam gorąco wszystkim, którzy kochają prawdziwą hiszpańską kuchnię... Kaśka
Miłośniczka hiszpańskiej kuchni - ocena (1) Niesamowita atmosfera, wystrój i oczywiście przepyszne tapasy i wino.Produkty... Miłośniczka hiszpańskiej kuchni Aga D. - ocena (1) Prowadzona przez pasjonatów Hiszpanii, którzy regularnie odwiedzają różne jej... Aga D. bkonto@op.pl - ocena (1) Smacznie, autentycznie, profesjonalnie, sympatycznie i przytulnie. Polecam!! bkonto@op.pl bkonto@op.pl - ocena (1) Smacznie, autentycznie, profesjonalnie, sympatycznie i przytulnie. Polecam!! bkonto@op.pl Krystian - ocena (1) Tio Pepino w Gdyni to absolutnie wyjątkowe miejsce, które zawsze mnie... Krystian Marlena - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie. Przygotowane ze szczerością i pełną pasją. Polecam! Marlena Beata - ocena (1) Fajny klimatyczny lokal z pysznym jedzeniem. Polecam Beata Ola - ocena (1) Bardzo zawiedziona! W Casa byłam dziś kolejny raz, niestety ostatni. Obsługa... Ola Agnieszka - ocena (1) Moje wrażenia z tąd są tak znakomite że szok.Zwiedziłam już całą Polskę i... Agnieszka Piotr - ocena (1) Często bywam w Hiszpanii więc restauracje hiszpańskie w Polsce raczej omijam,... Piotr Beata W. - ocena (1) Super miejsce na piwko i niezbyt drogie jedzenie .polecam Beata W. Karolina Pe - ocena (1) Jeśli masz ochotę przeżyć prawdziwy kulinarny orgazm-to miejsce jest dla... Karolina Pe Lulu - ocena (1) Niesamowity widok na przystań i pyszne jedzenie! Znajduje się na terenie... Lulu Monika - ocena (1) super miejsce z wyjatkowym widokiem na Marinę. Bardzo dobre jedzenie,... Monika Ilona - ocena (1) Wspaniałe jedzenie do tego jeszcze cudowna obsługa. To był wyjątkowy wieczór... Ilona Franek - ocena (1) Miejsce super, klimatyczne i przyjemne. Obsługa przyjazna, Menu jest bogate.... Franek Edyta - ocena (1) Wyśmienite jedzenie, warto spróbować wszystkich piw! :) Edyta