Zibi - ocena (1) Fajny lokal, pełen ludzi i można zdeustowac ich 4 własne piwa. Jedno mi nie... Zibi Adam - ocena (1) Piękne wnętrza, naprawdę dobre jedzenie warte swojej ceny. Adam Agata - ocena (1) Jedzenie bardzo dobre, aromatyczne. Obsługa rewelacyjna! Ceny dosyć wysokie,... Agata
Viesia - ocena (1) Dramat, nie stek a ceny mocno wyśrubowane!!! Steki z mięsa polskiego... Viesia Basia - ocena (1) Zamówiłam polędwiczki w sosie kurkowym. Danie mi bardzo nie smakowało,dziwny... Basia Adam - ocena (1) Najgorsze jedzenie jakie jadłem, próbowałem zjeść. Ostatecznie oddałem danie Adam Zadowolona klientka - ocena (1) Zorganizowaliśmy w Tu Można Marzyć 90 urodziny seniora rodziny i to byl... Zadowolona klientka Magdalena Sulkowska - ocena (1) Byliśmy dziś, już poraz lolejny, na rodzinnym obiedzie, jak zwykle dużo,... Magdalena Sulkowska Zofia - ocena (1) Pyszne jedzenie,zwłaszcza frytki z batatów,doskonała kawa,fajna atmosfera , a... Zofia Robert - ocena (1) Podczas krótkiego pobytu w trójmieście,postanowiliśmy skorzystać z saun M15 i... Robert Beata - ocena (1) Przepyszne jedzonko ,super obsługa Beata Brygida - ocena (1) Bardzo dziękuję za organizację stypy mojej śp. Mamy. Sala była bardzo... Brygida Agata - ocena (1) Przepyszna staropolska kuchnia w nowoczesnym wydaniu! Pan Damian pełen... Agata Bartek - ocena (1) Bezbłędna kombinacja smaku i atmosfery. Jakikolwiek posiłek by się nie... Bartek Piotr - ocena (1) Bardzo pozytywne zaskoczenie, ostatnimi czasy w trójmiejskiej gastronomii ,na... Piotr Antonio - ocena (1) Popsuło się. Wróciłem po kliku latach. Kiedyś to była prawdziwa uczta Teraz... Antonio Magda - ocena (1) Świetne regionalne potrawy w nowoczesnej odsłonie. Magda Agagaga - ocena (1) Smaczne jedzenie w bardzo fajnej restauracji, w końcu w lokalizacji poza... Agagaga Bibianna - ocena (1) Bardzo smaczne, różnorodne jedzenie. Piękne podane, w miłej atmosferze. Bibianna Zachwycony - ocena (1) Lokal piękny , wegańskie jedzenie wspaniałe , ogólnie polecam wszytkim Zachwycony