Bc - ocena (1) Super jedzenie, goraco polecam, jest autentycznie. Bc Mikolaj - ocena (1) Jedzenie na wysokim poziomie ! Zawsze , wszystko smakuje tak samo . Polecam... Mikolaj Mirella - ocena (1) Polecam . Super muza dla każdego , jedzenie ,obsługa na szóstkę. Miejsce ma... Mirella
Mimi - ocena (1) Polecam dyskoteki w Kapitanie Cook, swietna zabawa i super jedzenie Mimi M. - ocena (1) Plusem późne godziny zamknięcia restauracji w Gdyni. Bardzo mila kelnerka... M. J. - ocena (1) Serdecznie nie polecam. Zamówiłem dwie pizze, które dotarły po 2h, totalnie... J. Roksana - ocena (1) Wspaniała obsługa ,fenomenalne jedzenie a zaczynałam od śniadania po kolacji... Roksana Flick - opinia (2) Jest w okolicy mnóstwo lepszych miejsc, w których przynajmniej obsługa Cie... Flick Marcin Karwański - ocena (1) Przepyszne jadło, fantastyczna obsługa. Dodatkowo widok na wyspę spichrzów za... Marcin Karwański Jolanta Wagner - ocena (1) Wspaniałe, klimatyczne miejsce . Znakomita obsługa i jedzenie . Polecam z... Jolanta Wagner Pawulon - ocena (1) Jak zawsze smacznie zaskakująco idealnie,tym razem potrawy z brukwi i golonka... Pawulon Agata - ocena (1) Pyszne jedzonko, polecam! Agata Roberto - ocena (1) Brawo brawo. Dopiero teraz wróciliśmy do domu. Było fantastycznie. Jedzenie... Roberto Inna - ocena (1) Restauracja Dziki Gon to Wspaniale miejsce na spotkania rodzinne i... Inna Tomek - ocena (1) Naprawdę smaczne jedzenie. Polecam zwykłego devolaja z ziemniakami i surówką.... Tomek Marcin - ocena (1) Pyszne jedzonko jak zawsze Marcin Sylcia - ocena (1) Bardzo miła atmosfera, przytulnie, uśmiechnięta i sympatyczna obsługa a pizza... Sylcia Aneta - ocena (1) Pyszne jedzenie, bardzo miła i profesjonalna obsługa miejsce godne polecenia Aneta p - ocena (1) Po około 3 latach zajrzałem ponownie do restauracji. Pozytywnie zostałem... p Natka - ocena (1) Super drinki, mega obsługa. Pozdrowienia dla Pana z kiteczką Ruda Natka