Katarzyna - ocena (1) Przyjemna tawerna z umiarkowanymi jak na Trójmiasto cenami. Zupy rybne byly... Katarzyna Emilia - ocena (1) Restauracja godna polecenia! Śniadania bardzo smaczne i urozmaicone.Na... Emilia Alicja - ocena (1) Dwie gwiazdki daje za uroczego kota śpiącego na kanapie przy wejściu.... Alicja
Aleksandra Lewandowska - ocena (1) Odwiedziliśmy restauracje 11 listopada przy opcji szwedzkiego stołu. Były... Aleksandra Lewandowska Aga - ocena (1) Byłam raz i wystarczy. Jedzenie okropne. Uwielbiam ziemniaki ale ich... Aga sebastian - ocena (1) Miałem przyjemność bawić w tej restauracji na przyjęciu rodzinny. Bardzo mi... sebastian Monika - ocena (1) Zdecydowanie polecam to miejsce, przepyszne śniadania, urozmaicone smaki i... Monika Ewelina - ocena (1) Przyjemna i klimatyczna restauracja. Smaczne, urozmaicone i zawsze elegancko... Ewelina Alien - ocena (1) Od lat pysznie, lokal trochę do grzać lud ściany mu dodać i będzie idealnie.... Alien Alien - ocena (1) Pysznie! Fajny lokal, super obsługa i woda na poczęstunek. Alien ii - ocena (1) Opinia została edytowana po odpowiedzi właścicielki lokalu, ale nie została... ii Magd - ocena (1) Wczoraj byłam w tej burgerowni, pięknie zadbany lokal, duży plus że można... Magd Małgorzata - ocena (1) Pychota! Wysoki poziom dań. Arcysympatyczna obsługa :) Małgorzata Aneta J. - ocena (1) Przyjemnie, klimatycznie, przesympatyczna obsługa. Pyszne jedzonko, duże... Aneta J. Karol - ocena (1) Najlepsza Pizzeria!!! Karol Piotr - ocena (1) Dobra pizza. Niczym włoska. W lecie mają fajne drinki z aperolem :) Piotr Bogdan - ocena (1) Dobre piwo. Ale... Jedzenie smakowo i jakościowo fatalnie! Obojętnie czy... Bogdan Sławomir - ocena (1) Odebrałem paczkę z aplikacji Too Good To Go. Paczka miała mieć wartość ok.45... Sławomir Pablo - ocena (1) Nie jest źle, ale jest niedosyt... Lokal póki co na 1 raz. Plusy: wystrój,... Pablo Ewa - ocena (1) Jedzenie bardzo smaczne, osobiście jadłam rybę-pyszna. Niewielki minus za... Ewa