Ada - ocena (1) Zamówiłam klasyk chrupiący kurczak w sosie słodko-kwaśnym opinie były dobre... Ada Dorocia - ocena (1) Polecam restauracje kos pyszne jedzenie bardzo Polecam Dorocia Mariola - ocena (1) Byłam dzisiaj- dobre jedzenie ,czysto i bardzo sympatyczna uśmiechnięta ekipa... Mariola
Wkurzona kobieta - ocena (1) Zamówiłam jedzenie na wynos przez Glovo i była to porażka po całości.... Wkurzona kobieta Alfred - ocena (1) Very good restaurant, excellent service and food. I hope that I will have the... Alfred Zbigniew. Sadowski. @gmail.com - ocena (1) Świetna restauracja. Bardzo dobre jedzenie z miłą i profesjonalną obsługą.... Zbigniew. Sadowski. @gmail.com Sylwia Hetland i Alfred Glendrange - ocena (1) Wspaniała restauracja, wyśmienite jedzenie oraz atmosfera tam panująca.... Sylwia Hetland i Alfred Glendran Wojtek - ocena (1) Byłem w Correze pierwszy raz w listopadzie podczas wyjazdu służbowego na... Wojtek Ewa - ocena (1) Jedna z top restauracji w Gdańsku. Jedzenie pyszne, dobrze wyselekcjonowane... Ewa Werka - ocena (1) Przepyszne jedzenie. Wszystko świeże i bardzo naturalne. Świetna pita i... Werka Kaz - ocena (1) W listopadzie 2023 wyprawianą miałem imprezę urodzinową, niestety już 70... Kaz Piotr - ocena (1) Pierwszy ale na pewno nie ostatni raz jedzonko przepyszne Żurek i Rosołek jak... Piotr mateusz - ocena (1) polecam, fantastyczna kuchnia, mateusz Anonimowo - ocena (1) Polecam! Super atmosfera, pyszne jedzenie. Anonimowo Anita - ocena (1) Świetne miejsce - bardzo uprzejmi Panowie i przepyszne jedzenie, duża... Anita Rodzina z dziećmi - ocena (1) Czas oczekiwania na dania ponad godzinę, bez wcześniejsi poinformowania,... Rodzina z dziećmi Hristo - ocena (1) Zawsze przepysznie Hristo Leszek z Nowe Soli - ocena (1) Bardzo miła obsługa i pyszne makarony Leszek z Nowe Soli Michał - ocena (1) Restauracja o wyjątkowym charakterze. Prowadzona przez pasjonata i... Michał Izabela - ocena (1) Chrupiący dorsz z pieczonymi ziemniakami i surówką pychota, dawno takiego nie... Izabela