Klient - ocena (1) Bardzo przyjazna i pomocną obsługa. Klient Monika - ocena (1) Pyszne jedzenie, wspaniały wystrój i przemiłe panie Monika Klient - ocena (1) Łazanki zamówione z kapusta. Kapusty w lazankach raczej trzeba szukać z lupą.... Klient
Ania - ocena (1) Świetne miejsce i wspaniała współpraca. Szczerze polecam, również pod kątem... Ania Bożena Nowakowski - ocena (1) Wspaniałe jedzenie w świetnej atmosferze przypominającej Irlandzki Pub. Mięso... Bożena Nowakowski Ala - ocena (4) Impreza okolicznościowa, jedzenie mało doprawione, dewolay suchy z jakimś... Ala Michał - ocena (1) Najlepsze w Gdyni ! Michał Wojciech - ocena (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem tego, czego doswiadczylem w restauracji. Dania... Wojciech Konrad - ocena (1) Zakochałem się w "śniadaniu tureckim" - moje kubki smakowe zostały... Konrad Joanna Rzeszotalska - ocena (1) Wspaniała restauracja. Przemiła obsługa. Pyszne jedzenie. Bardzo smaczne... Joanna Rzeszotalska adasko_or - ocena (1) Oferta lunchowa to jakis szok. Trzy dania za 29zł w tym zupa, schabowy i... adasko_or Anna - ocena (1) Pani Agnieszka obsługująca nasze stoliki, bardzo serdeczna osoba,... Anna Marcin Sz - ocena (1) Super jedzenie, super obsługa polecam serdecznie Marcin Sz Konstancja - ocena (1) To była uczta! Zupełnie nowe smaki! Makaron biang biang zarówno z mięsem jak... Konstancja Jakub - ocena (1) Ciekawa podróż kulinarna Jakub Jakub - ocena (1) Polecam wieprzowinę po syczuański Jakub Ewa - ocena (1) Nowe piękne wnętrze z dobrymi śniadaniami. Soki bardzo dobre. Owsianka syta... Ewa Kasia - ocena (1) Lubię to miejsce, bo lubią psy :) a tak poważnie, pychota edzenie- rachucy... Kasia Michał - ocena (1) Bardzo eleganckie wnętrze, w starym, dobrym stylu. Na duży plus także bardzo... Michał Agnieszka - ocena (1) Obsługa na najwyższym poziomie. Pan Barman bardzo sympatyczny :) Agnieszka