Nauczyciele - ocena (1) Świetna knajpa z mega jedzeniem i pysznym drinkiem xxl. Obsługa - pani... Nauczyciele Dorota - ocena (1) Najgorsza kuchnia, z jaką miałam do czynienia w Gdańsku. Odgrzewane z... Dorota Lokerson - ocena (1) Masakra jedzenie w stosunku do ceny Lokerson
Anna - ocena (1) Wspaniała obsługa!!! Miła atmosfera i super jedzenie ! Dziękuję za mile i... Anna Beata - ocena (1) super jedzenie bardzo smaczne ,obsługa rewelacja za każdym razem Beata Marian - ocena (1) Czasami jem tam zapiekankę.Bardzo dobre mają Marian Robert - ocena (1) Zaczarowane miejsce schowane za wydmą. Dania smaczne, duże porcje. Miły... Robert Anatolii - ocena (1) Bardzo wszystko smaczne. Robiłem imprezy. Wszystko mi spodobało . Jestem... Anatolii Maggie - ocena (1) Mega miejsce. Pyszne jedzonko, mega wybor ciekawych i bardzo smacznych... Maggie Daria - ocena (1) Przemiła obsługa z super podejściem do dzieci Daria Piotr - ocena (1) Odwiedziłem niedawno tę restaurację i byłem absolutnie zachwycony! Każde... Piotr Dorota - ocena (1) Znakomita kuchnia, swietna obsluga i bardzo stylowe wnetrze! Polecam Dorota P.O. - ocena (1) Pyszne, oryginalne jedzenie. Piękne miejsce. Sympatyczna obsługa. Polecam. P.O. Ania - ocena (1) Jedna z lepszych restauracji. Wszystko bardzo dobre i świeże Ania Paweł - ocena (1) Zamówienie złożone przez Uber Eats, w promocji 2 pizze w cenie jednej.... Paweł Adam - ocena (1) Dzień dobry. Chciałbym podzielić się naszymi wrażeniami z wczorajszego pobytu... Adam zadowolona - ocena (1) Szczerze mimo muzyki która nie jest moim faworytem , jedzenie najlepsze w... zadowolona Dominika - ocena (1) Bardzo sympatyczna obsługa i pyszne jedzenie. Polecam to miejsce. Na pewno... Dominika Janek - ocena (1) Przepyszne jedzenie,bardzo profesjonalna obsługa i super klimat restauracji.... Janek Uczestnik spotkania rodzinnego dnia11.11.2023 - ocena (1) Obsługą miła sympatyczna ,jedzenie smaczne ale toaleta z zamierzchłych czasów... Uczestnik spotkania rodzinnego d