Dominika - ocena (1) Bardzo sympatyczna obsługa i pyszne jedzenie. Polecam to miejsce. Na pewno... Dominika Janek - ocena (1) Przepyszne jedzenie,bardzo profesjonalna obsługa i super klimat restauracji.... Janek Uczestnik spotkania rodzinnego dnia11.11.2023 - ocena (1) Obsługą miła sympatyczna ,jedzenie smaczne ale toaleta z zamierzchłych czasów... Uczestnik spotkania rodzinnego d
Oliwia - ocena (1) Bardzo miła atmosfera dobre jedzenie miła obsługa bardzo polecam Oliwia Krzysztof - ocena (1) Lokalizacja bardzo fajna ale jedzenie i zaangażowanie obsługi pozostawia... Krzysztof Ela i Michał - ocena (1) Bardzo profesjonalna i przemiła obsługująca nas Pani Julia czarnowłosa. Ela i Michał Alina - ocena (1) Ogólnie lokal fajny z klimatu można zjeść wypić posiedzieć o ile ciebie... Alina H - ocena (1) Obrzydliwe jedzenie. (...) Całkowicie nie rozumiem ustawiających się pod tym... H Marek - ocena (1) Pyszne domowe jedzenie! Szybko ugotowaliśmy! Marek Michał - ocena (1) Mieliśmy umówioną w ramach Tygodnia Kuchni Polskiej rezerwację, rezerwacja... Michał nikola - ocena (1) Polecam!!!! Super miejsce z domowa atmosfera, pani kelnerka doradziła nam... nikola Pati - ocena (1) Polecam, wszystko pyszne i super obsługa Pati Caterina Jabłońska - ocena (1) Najlepsza pizza którą jadłam w Polsce!!! Czułam się jak w Neapolu!!!... Caterina Jabłońska Donia - opinia (2) Poza lokalizacją niestety nic więcej. Makaron twardy, bez smaku, oczekiwanie... Donia Nikola - ocena (1) Dziekuje za najlepsza zupę grzybowa jaka w życiu jadłam i do tego przepyszne... Nikola Justyna - ocena (1) Pierwszorzędna restauracja. Dobrze ułożone menu, smaczne potrawy, ładnie... Justyna Mariola - ocena (1) Organizowałam obiad urodzinowy dla rodziny i jestem zachwycona zarówno... Mariola Gość - ocena (1) Jedzenie pyszne, porcje do na jedzenia się. Obsługa super. Gość Berni - ocena (1) Pyszna pizza i miła obsługa. Jak w domu :) Berni Dr Psyche - ocena (1) Jedzenie jest całkiem OK. i na mapie meksykańskich wyczynów Trójmiasta raczej... Dr Psyche