zen - ocena (1) zamkniete - znaczy taka jak wszystkie te tandety na stoczni zen Lena - ocena (1) Jedzonko pyszne,klimacik mega,obsługa pierwsza klasa Lena "Córy Neptuna" - ocena (1) Dwukrotna wizyta dziewięcioosobowej grupy. Obsługa fantastyczna, przepyszne... "Córy Neptuna"
paulina - ocena (1) Pyszne jedzenie i sympatyczna obsługa. Wnętrze kolorowe, energetyczne. Dobrze... paulina Mariusz - ocena (1) przepyszna , troche droga , ale warta swojej ceny Mariusz Asia - ocena (1) Cudowne miejsce, z wyjątkowym jedzeniem. Uczta dla oczu i podniebienia.... Asia Tomek - ocena (1) Pyszne jedzenie. Udko z kaczki rozpływało się w ustach. Schab z kością po... Tomek Jurek - ocena (1) Odwiedziłem wczoraj tą pseudo restaurację. Zamówiłem pyzy z gęsiną i dostałem... Jurek Joanna - ocena (1) Jedzenie pyszne :) klimat super :) fachowa i miła obsluga w postaci Pani... Joanna wiktoria - ocena (1) jedzenie nie do zjedzenia kawałki mięsa jak dla zwierzęcia, a nawet mu bym... wiktoria Aga - ocena (1) Świetne jedzenie zwłaszza paikntme papryczki jalapenio slasy przepyszne... Aga maciej - ocena (1) drożyzna!!!! Do tego towarzystwo...Co najmniej średnie. maciej Aldona - ocena (1) Pierwsze moje spotkanie z ChiW było w Toruniu. Jedzenie zachwycające.... Aldona Maciej - ocena (1) byłem na śniadaniu. smaczne i miła obsługa. polecam Maciej Klient/ka - ocena (1) Zjadłam i chcę zapomnieć. Drugiego razu nie będzie. Słone, mało, odgrzewane i... Klient/ka Lukasz - ocena (1) Fantastyczne miejsce Lukasz Luke - ocena (1) Lux!! Będę wracał. Luke Sława@Julia - ocena (2) Właśnie odbyło się tam nasze spotkanie po XX latach zakończenia studiów.... Sława@Julia Sława@Julia - ocena (2) Właśnie odbyło się tam nasze spotkanie po XX latach zakończenia studiów.... Sława@Julia Ania - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie. Obsługa kelnerska słaba. Bardzo sfochowana Pani... Ania