Luke - ocena (1) Lux!! Będę wracał. Luke Sława@Julia - ocena (2) Właśnie odbyło się tam nasze spotkanie po XX latach zakończenia studiów.... Sława@Julia Sława@Julia - ocena (2) Właśnie odbyło się tam nasze spotkanie po XX latach zakończenia studiów.... Sława@Julia
Ania - ocena (1) Bardzo dobre jedzenie. Obsługa kelnerska słaba. Bardzo sfochowana Pani... Ania MK - ocena (1) Wspaniałe bogate smaki idealnie przyprawione. Bardzo życzliwa obsługa. MK Ewa - ocena (1) Bardzo ładne interesujące wnętrze, smaczne jedzenie i świetna atmosfera. Ewa Familia z Bydgoszczy - ocena (1) Miejsce urządzone bajkowo i z pasją!Wielkie gratulacje dla... Familia z Bydgoszczy Ja - ocena (1) Brak dodania cebuli (dodania, nie jako składnika sosu etc.) do dania to wg... Ja Mariola - ocena (1) Super klimat, Sympatyczna Obsługa , Pyszne Jedzonko , Polecam Mariola Wiktoria - ocena (1) Wyśmienite jedzenie, smaczne wina i bardzo miła obsługa. Jedyne takie tapas w... Wiktoria Marta - ocena (1) Niestety nie mogę polecić. Marta Kathrine - ocena (1) Jedzenie bardzo dobre. Czas oczekiwania wydluzyl sie do ponad 2 godzin.... Kathrine Maciej - ocena (1) Klimatyczne wnętrze, różnorodne i bardzo smaczne dania oraz autorskie drinki.... Maciej Bob - ocena (1) Pizza obłędna!!! Bob Adam - ocena (1) Mila i profesionalna ochrona, gorzej z resztà. Przyszlismy z kolega do lokalu... Adam Janusz - ocena (1) Restauracja może i ładna ale obsługa na bardzo słabym poziomie. Cenowo w... Janusz Krzysztof - ocena (1) Bardzo smacznie fajna obsługa porcje sycące Krzysztof Gosia - ocena (1) Jedzenie bardzo dobre, tylko drogo, super widok.Szkoda mi było latających... Gosia Iwona - ocena (1) Szłam z lekką dozą niedowierzania, bo czym może zaskoczyć polska kuchnia? No... Iwona Gerard - ocena (1) Z wyborem lokalu na urodzinową uroczystość trafiłem w 100%,a miałem do wyboru... Gerard