Ewa - ocena (1) Piękne miejsce. Dla mnie nr 1 W Sopocie. Wyważone ceny, pyszne jedzenie.... Ewa Zatruty klient - ocena (1) Tragedia, nie polecam 40 zł za burgera którego nie kupiłabym za 10zł. Mięso... Zatruty klient Mariusz - ocena (1) Totalna porażka pani najpierw zniknęła na 20 min na zapleczu, ludzie... Mariusz
Agnieszka - ocena (1) Świetna restauracja - pyszne śniadania, fajna aranżacja! Cudowna atmosfera... Agnieszka Sylwia - ocena (1) Smaczne śniadanie i bardzo sympatyczna kelnerka pani Kasia, uśmiechnięta,... Sylwia ErKa - ocena (1) wczesniej nie miałem do czynienia z tajskim jedzeniem, bo uwazałem za... ErKa turysta - ocena (1) Byliśmy w weekend,kolejka do wejścia , obsługa nie ogarnia , w środku wolne... turysta Zuzanna - ocena (1) Zachowanie właściciela, podobno Grek urodzony w Gdyni, poniżej krytyki,... Zuzanna Gość - ocena (1) W kolejce na stolik czekaliśmy 1 godzinę i 15 min,głównie z powodu wyłączenia... Gość Klient - ocena (1) Jedna gwiazdka to za dużo! Pizza z najgorszymi składnikami: sos o smaku... Klient Pati - ocena (1) No cóż chciałoby się ocenić na 6 bo kuchnia hiszpańska jest mega pyszna ale... Pati Basia - ocena (1) Jak dla nas miejsce przereklamowane. Najpierw godzina czekania na stolik,... Basia Cudak - ocena (1) Byliśmy na lunchu. Jest pysznie! A i klimat przyjemny i ceny przystępne. Polecam Cudak Agnieszka - ocena (2) Jestem stałą Klientką cateringu Mystery od niemal 2 lat. Cieszę się, że... Agnieszka Marcin - ocena (1) Nie ma lepszej w Gdyni, ciasto świetnie wypieczone, świerze dodatki,szybka i... Marcin Iwona - ocena (1) Trzykrotnie byliśmy gośćmi Restauracji Filharmonia w ramach oferty Groupon /... Iwona Zbigniew - ocena (1) Witam. Restaurację oceniam bardzo negatywnie. Mam spore doświadczenie w... Zbigniew Sopociak - ocena (1) Pyszny schabowy! Drinki to samo, dawno nie piłem tak dobrego whiskey sour! I... Sopociak Amelia - opinia (1) Duże porcje, jedzenie przesmaczne, bardzo miła obsługa :) Polecam Amelia Viki - ocena (1) Fajne miejsce ,urokliwe super muzyka placki ziemniaczane godne polecenia... Viki