Gerard - ocena (1) Z wyborem lokalu na urodzinową uroczystość trafiłem w 100%,a miałem do wyboru... Gerard Tomasz - ocena (1) Bardzo smaczne jedzenie. Piwo sztos, lepszego browaru nie znam. Ceny bardzo... Tomasz Zbyszek - ocena (1) Wszystko super jak zawsze podczas urlopu od kilku lat obiady i kolacje tylko... Zbyszek
Tomasz - ocena (1) Jak zawsze Petarda Tomasz Paulina - ocena (1) Smaczne jedzenie. Profesjonalna obsługa. Elegancka restauracja, przyzwoite... Paulina Aneta - ocena (1) Drinki pyszne, obsługa w środku przy barze bardzo uprzejma, na wysokim... Aneta Wróbel - ocena (1) Pyszna pizza, świeże składniki, ceny umiarkowane, duży wybór włoskich dań,... Wróbel Anett - ocena (1) Jesteśmy z mężem przyjemnie zaskoczeni obsługą, uprzejmością, kunsztem... Anett Jula - ocena (1) Bardzo smacznie, za nie wygórowaną cenę Golonka, żeberka, żurek, pierogi to... Jula Asia - ocena (1) Polecam bardzo smacznie Asia Anna - ocena (1) Nie ma w tej skali oceny , na która zasługuje To Miejsce i Obsługa Kochani z... Anna Iwona - ocena (1) Rewelacja !!! po raz kolejny, przepyszne jedzenie, bardzo miła pogawędka z... Iwona Pawel - ocena (1) Smacznie z pięknym widokiem i przystepnymi cenami! Pawel Dany - ocena (1) Najlepszy makaron jaki jadlem. Dany Ewa - ocena (1) Piękne miejsce. Dla mnie nr 1 W Sopocie. Wyważone ceny, pyszne jedzenie.... Ewa Zatruty klient - ocena (1) Tragedia, nie polecam 40 zł za burgera którego nie kupiłabym za 10zł. Mięso... Zatruty klient Mariusz - ocena (1) Totalna porażka pani najpierw zniknęła na 20 min na zapleczu, ludzie... Mariusz Agnieszka - ocena (1) Świetna restauracja - pyszne śniadania, fajna aranżacja! Cudowna atmosfera... Agnieszka Sylwia - ocena (1) Smaczne śniadanie i bardzo sympatyczna kelnerka pani Kasia, uśmiechnięta,... Sylwia ErKa - ocena (1) wczesniej nie miałem do czynienia z tajskim jedzeniem, bo uwazałem za... ErKa