Leszek z Nowe Soli - ocena (1) Bardzo miła obsługa i pyszne makarony Leszek z Nowe Soli Michał - ocena (1) Restauracja o wyjątkowym charakterze. Prowadzona przez pasjonata i... Michał Izabela - ocena (1) Chrupiący dorsz z pieczonymi ziemniakami i surówką pychota, dawno takiego nie... Izabela
Bartosz - ocena (1) Zajebisty styl restauracji dobre jedzonko polecam 10/10 Bartosz Magda - ocena (1) super obsługa, ładny klimat Magda Karolina - ocena (1) Klimatyczne miejsce. Miła obsługa. Pyszne tadziny Karolina Adam - ocena (1) Pyszną jedzenia Adam Patrycja - ocena (1) Nic dodać nic ująć -petarda !!! Patrycja Marek i Elżbieta - ocena (1) Najlepsza w Gdańsku, Połączenie wspaniałej kuchni z fantastyczną atmosferą Marek i Elżbieta Hanka - ocena (1) Obsługa kelnerska do wymiany. Na złożenie zamówienia czekałyśmy pół godziny i... Hanka Krzysztof - ocena (1) Bardzo się poprawiło. Obsługa bez zarzutu. Jedzenie ciekawe i dobre. Muzyka... Krzysztof Monika - ocena (1) Zorganizowałam w restauracji na Stągiewnej imprezę na 20 osób, tanio nie... Monika Antygona - ocena (1) Szakszuka w wydaniu kucharza z tej restauracji/baru jest wybitna, Tu nie... Antygona Maciej - ocena (1) Byłem tam w sumie pięciokrotnie, baraninę zamawiałem czterokrotnie, raz... Maciej gdynianka - ocena (1) La Kabana to moje odkrycie kulinarne ostatniego roku. Byłam już wiele razy,... gdynianka Kamil - ocena (1) Top1 meksyk w 3city. Zdecydowanie lepszy niz dawne suavamente. Zarówno na... Kamil Krzysztof - ocena (1) Autentyczna kuchnia gruzińska w sercu Gdyni. Zdecydowanie polecam - pysznie i... Krzysztof Joanna - ocena (1) dorsz rewelacja , pyszny Joanna Elżbieta - ocena (1) Wczoraj 19 listopada byłam po raz kolejny w garden bo poprzednio bardzo mi... Elżbieta jolanta - ocena (1) Smaczna "karkowka". obsługa miła choć nietypowo profesjonalna. jolanta