Magdalena - ocena (1) Super miejsce! Dania bardzo smaczne, przystawki także. Pomocni kelnerzy.... Magdalena Gabrysia - ocena (1) Doświadczenie 10/10. Jedzenie przepyszne, zwlaszcza moge polecić halibuta... Gabrysia Mieczywsław - ocena (1) Wszystko smacznie, obsluga na dobrym poziomie. Conowo ok, jak na Gdańsk centrum. Mieczywsław
Ewa - ocena (1) Naprawde z czystym sumieniem polecam to miejsce można dobrze zjeść i... Ewa Elżbieta - ocena (1) Jedzenie przepyszne, pięknie podane, obsługa miła i profesjonalna !!!!!... Elżbieta dusia1601 - ocena (1) Bardzo dobry lokal na imprezę. Dobre jedzenie i obsługa rewelacja. dusia1601 Agnieszka - ocena (1) Byliśmy, jesteśmy bardzo zadowoleni. Soljanka wspaniała, barszcz ukraiński... Agnieszka Jan - ocena (1) Byłem już kilka razy, lokal przytulny a obsługa bardzo miła i zawsze pomocna.... Jan Anja - ocena (1) Przepyszne jedzenie! Wszystko świeże. Obsługa bardzo miła. Trafiliśmy do... Anja K - ocena (1) Pyszne jedzenie, dobrze przyprawione, cudowny klimat K Magda - ocena (1) Tłusto i (...) zupełnie bez smaku. Jak dla mnie totalna porażka. Magda Zbigniew - ocena (1) Doświadczenie w Restauracji było niesamowite! Zachwyciła mnie imponująca... Zbigniew axen - ocena (1) Super jedzenie ,polecam axen Stefan - ocena (1) Wrażenia kulinarne b.dobre , jedyny zgrzyt to podanie chłodnego wina... Stefan Bogdan - ocena (1) Bardzo fajne nowe miejsce na gastro mapie Trójmiasta. Jakość podawanych dań... Bogdan Wiktoria - ocena (1) Polecam serdecznie! Pyszne i nie nudne jedzenie, ładna muzyka, boskie drinki️ Wiktoria Ewa - ocena (1) Wystrój wybitnie w dobrym guście, bardzo przytulnie, a jednocześnie bardzo... Ewa Boss - ocena (1) Ceny z kosmosu, jakość mizerna .Wybroniły się tylko roladki z... Boss James - ocena (1) Najlepsza restauracja w Gdańsku.Wszystko przepyszne.W barze polecam genialne... James Anna - ocena (1) Miałam przyjemność uczestniczyć w urodzinach koleżanki, które obyły się w... Anna