Hw - opinia (1) Pisze ta opinie z ciężkim sercem. Byliśmy klientami Sempre w Sopocie przy... Hw Ola - opinia (1) Bardzo miła, kompetentna obsługa. Wystrój restauracji bardzo klimatyczny,... Ola Zuzanna - opinia (1) Bardzo klimatyczna restauracja, jedzenie przepyszne, obsługa profesjonalna.... Zuzanna
Ewa - opinia (1) Moje dzieci uwielbiają ta restauracje. Polecam wszystkim rodzinom, można... Ewa Natalia - opinia (1) Bardzo klimatyczne miejsce! Sympatyczna obsługa, jedzenie przepyszne. Uroku... Natalia Natalia - opinia (1) Atmosfera, klimat, obsługa, makarony love it, polecam każdemu, bez dwóch... Natalia Ewa - opinia (1) Bardzo sympatyczna i kompetentna obsługa. Doskonale zostało dobrane wino do... Ewa Bożena - opinia (1) Najgorsza obsługa, kompletny brak kultury i ignorancja Ceny nie adekwatne do... Bożena Marcin - opinia (1) Świetna obsluga i oryginalne wloskie smaki. Polecam Marcin Monika - opinia (1) Najlepsza restauracja w Sopocie. Pysznie i komfortowo do tego jest strefa dla... Monika Rafał - opinia (1) Klimatyczne miejsce, pyszne jedzenie i doskonała obsługa. Blisko morza a... Rafał Nikodem - opinia (1) Bylo cudownie, jedzenie przepyszne, obsługa bardzo profesjonalna. Polecam... Nikodem Słabo. (2) Żałuję, że przed pójściem nie przeczytałam opinii.. Niestety potwierdzam... Jak. Masakra (2) Porcje mikroskopijne za kosmiczną cenę! Smak potraw i jakość podrzędna. Rozczarowana Beznadzieja (2) Nie ma nic wspólnego z włoska kuchnia. Mimo, że Pani z obsługi bardzo miła...... Joanna Wizyta (2) 2 days ago Odwiedziłam 'restaurację' 12.01.2019 z przyjaciółmi. Zamówilismy... Elka PORAŻKA (1) Niestety obsługa to porażka . Mimo wielu gości i oczywiście wydłużonego czasu... Klientka pazerność (1) Niestety z wizyty na wizytę coraz gorzej, po dzisiejszej wizycie stwierdziłam... już były klient Beznadziejna obsługa, kiepskie jedzenie (1) Po wejściu do restauracji i zapytaniu o wolny stolik usłyszeliśmy, żeby... Monika szkoda ze zniechęcają (1) Korzystam z restauracji od samego początku.Jedzenie pyszne,pizzy lepszej nie... pizzeromaniak