Monika - opinia (1) Najlepsza restauracja w Sopocie. Pysznie i komfortowo do tego jest strefa dla... Monika Rafał - opinia (1) Klimatyczne miejsce, pyszne jedzenie i doskonała obsługa. Blisko morza a... Rafał Nikodem - opinia (1) Bylo cudownie, jedzenie przepyszne, obsługa bardzo profesjonalna. Polecam... Nikodem
Słabo. (2) Żałuję, że przed pójściem nie przeczytałam opinii.. Niestety potwierdzam... Jak. Masakra (2) Porcje mikroskopijne za kosmiczną cenę! Smak potraw i jakość podrzędna. Rozczarowana Beznadzieja (2) Nie ma nic wspólnego z włoska kuchnia. Mimo, że Pani z obsługi bardzo miła...... Joanna Wizyta (2) 2 days ago Odwiedziłam 'restaurację' 12.01.2019 z przyjaciółmi. Zamówilismy... Elka PORAŻKA (1) Niestety obsługa to porażka . Mimo wielu gości i oczywiście wydłużonego czasu... Klientka pazerność (1) Niestety z wizyty na wizytę coraz gorzej, po dzisiejszej wizycie stwierdziłam... już były klient Beznadziejna obsługa, kiepskie jedzenie (1) Po wejściu do restauracji i zapytaniu o wolny stolik usłyszeliśmy, żeby... Monika szkoda ze zniechęcają (1) Korzystam z restauracji od samego początku.Jedzenie pyszne,pizzy lepszej nie... pizzeromaniak Beznadziejna obsługa. (1) Panie nie wiedzą, co się dzieje, powolne, napoje podają po jedzeniu. Co raz... Pi Z wizyty na wizytę coraz gorzej (1) W Sempre bywam od początku działalności i niestety poziom obsługi na... Piotr Pyszne jedzonko (1) Właśnie kończymy wizytę w tej włoskiej knajpce. Przyszlismy glodni,... Marta Kolejny raz strzał w dziesiątkę (1) Po raz trzeci urządzałam w Sempre imprezę dla znajomych i nie zawaham się... Bjetris pierwszy i chyba ostatni raz (1) Wybrałam się z koleżanką i jej 6 letnim synem na sobotni lunch. W ogródku... Monika Byłoby super gdyby nie naburmuszona Pani Menadżer (1) Dotyczy restauracji przy grunwaldzkiej w Sopocie, byłej "Papryce" Jak w... M Magda - opinia (1) Polecam wszystkim, za te ceny bardzo duze porcje, szczegolnie dania typu... Magda fajnie miejsce, choć nie dla nas. (1) Dobre jedzenie i fajne miejsce ale nie dla nas. Przy stolikach jest ogrodzony... balas polecam! (1) Bywaliśmy w sezonie i bywało różnie, głownie ze względu na czas oczekiwania... Karolina Lipka