Beznadziejna obsługa. (1) Panie nie wiedzą, co się dzieje, powolne, napoje podają po jedzeniu. Co raz... Pi Z wizyty na wizytę coraz gorzej (1) W Sempre bywam od początku działalności i niestety poziom obsługi na... Piotr Pyszne jedzonko (1) Właśnie kończymy wizytę w tej włoskiej knajpce. Przyszlismy glodni,... Marta
Kolejny raz strzał w dziesiątkę (1) Po raz trzeci urządzałam w Sempre imprezę dla znajomych i nie zawaham się... Bjetris pierwszy i chyba ostatni raz (1) Wybrałam się z koleżanką i jej 6 letnim synem na sobotni lunch. W ogródku... Monika Byłoby super gdyby nie naburmuszona Pani Menadżer (1) Dotyczy restauracji przy grunwaldzkiej w Sopocie, byłej "Papryce" Jak w... M Magda - opinia (1) Polecam wszystkim, za te ceny bardzo duze porcje, szczegolnie dania typu... Magda fajnie miejsce, choć nie dla nas. (1) Dobre jedzenie i fajne miejsce ale nie dla nas. Przy stolikach jest ogrodzony... balas polecam! (1) Bywaliśmy w sezonie i bywało różnie, głownie ze względu na czas oczekiwania... Karolina Lipka Super! (1) Mimo bardzo długiego czasu oczekiwania, który jest oczywiście uzasadniony,... Jarosław to jakaś pomyłka (1) Po rocznej przerwie zawitaliśmy ponownie z żoną na wakacje w Sopocie.... Jan Gryczyński Pyszna pizza (1) W zapełnionej po brzegi restauracji SEMPRE w Sopocie zjadłam przepyszne pizze... Nika Zawód (1) Moją ostatnią wizytę w tym miejscu uznałbym za pomyłkę. Jestem stałym... Jacek Odradzam sempre NIE WARTO JEŚĆ W TEJ KNAJPIE !!!!!!!!!!!! (1) Byłem wczoraj ze znajomymi w #RistoranteSempreSopot Obsługa to tam chyba... PRZEKAŻE włoski klimat (1) odwiedziliśmy restaurację w sobotę wieczorem ze znajomymi, większą grupą. w... Teresa porażka (1) na zamówione jedzenie (carpaccio i sałatkę oraz pizze ) czekaliśmy prawie 1,5... oczekujący Naprawdę dobre jedzenie (1) Zdecydowanie wolimy odwiedzać tą restaurację w tygodniu, kiedy ruch jest... Malgorzata. Więcej tam nie wrócę (1) Wczoraj byliśmy w tej restauracji. Mieliśmy rezerwacje na 10 osób. Czas... Alicja Totalna porażka (1) Nigdy więcej tam nie wrócimy, czas oczekiwania masakryczny, dania niedobre,... Michał 80 Pysznie! (1) W piątek po południu odwiedziliśmy Sempre (W Gdańsku przy Motławie)- jak się... Zosia