Tragiczna pizza (1) pizza beznadziejna, jak spalona podeszwa, sucha, nie dało jej się przekroić... Jacek szczerze polecam ... (1) Kuchnia w tym miejsce zawsze na naprawdę wysokim poziomie pyszne pasty,... Bartek Polecam (1) W minionym tygodniu w gronie przyjaciuł spotkaliśmy się w Restauracji Sempre.... Piotr
Smak Włoch:-) (1) Jako 'smakosz' Włoch, jestem pozytywnie zaskoczona. Począwszy od klimatu,... Agnieszka naprawdę warto (1) odwiedziłam ristorante sempre w ubiegłą niedzielę i muszę przyznać, że... Magdalena Polecam (1) Bardzo dobra pizza, świetne włoskie przystawki. Profesjonalna obsługa i... kawa Pyszne ! (1) Chyba jedna z ostatnich restauracji w Trójmiescie w której serwują prawdziwie... Maciej Zawiodłem się (1) To był już drugi raz z wizytą w Sempre. Pierwszy chyba przypadkowo należał do... P J bardzo pozytywnie (1) Kilka dni temu postanowiliśmy ze znajomymi odwiedzić sopockie Sempre, gdyż... Ada Niski poziom obsługi (1) Czas oczekiwania na pizzę 60 minut. Jak już podano to zimna (czekała na... klient bez reelacji (1) Ciasto na pizze mrożone, mało sosu, dodatkowo sos jest słodki. Pizza z szynka... kasia Spory zawód (1) Pierwszy minus – Wchodzimy ładne wnętrze, ale nikt się nami nie... AIK Ostatni raz (1) Wystroj fajny i na tym koniec. Na zamowienie czekalem prawie godzine, mimo... Dizasterrrr Kpina (1) Mieszkam w Sopocie i zawsze staram się odwiedzić nowe restauracje. Wybrałem... Adam Polecam (1) Wraz z kilkorgiem znajomych w sobotni wieczór postanowiliśmy odwiedzić... Adam P. Mało i drogo... (1) Wraz ze znajomymi odwiedziliśmy restaurację 03.07.2013. Obsługa była bardzo... Prf Niby Ta sama Sempre a jednak..... (1) W ostatnim czasie odwiedziliśmy pizzerie Sempre w dwóch lokalizacjach w... Malgo OBSŁUGA DO WYMIANY!!!!! (1) W dniu wczorajszym byłam w restauracji i na początku muszę zaznaczyć, że... b. nie polecamy (1) Bylem z żoną i jakos nie zauważylismy włoskiego klimatu, obsługa fatalna 15... Marcin Szczerze polecam (1) Z rodziną postanowiliśmy wybrać się na niedzielny obiad do Sempre, ponieważ... Alicja