nie polecam (1) byłam pierwszy raz i bardzo się zawiodłam, lokal co prawda bardzo ładny i... n. Polecam szczerze (1) Bardzo dobre jedzenie, zarówno pizza, jak i makarony. Bez zbytecznego... XY Bardzo pozytywnie : ) (1) Razem z Żoną przyjechaliśmy na weekend do Trójmiasta. Bez spaceru po Monte... Stefan
nowa klientka - opinia (1) Jestem z mężem stałymi klientami Tesoro, z ciekawości wybraliśmy się do... nowa klientka Słabo (1) Zachwalana przez znajomych knajpa okazała się bardzo przyjemnym miejscem z... Nikita Praktycznie idealnie (1) Kuchnia i klimat w ristorante Sempre zaskoczyły nas z mężem ! Nie pamiętamy... Makrela Totalne rozczarowanie (1) Weekendowo wybralismy sie rodzinnie do restauracji Sempre.Piekna pogoda,... Kasia COS NIE GRA - ludzie jak zazwyczaj (1) Menedzer (?) blond z niedopuszczalnym w restauracji dekoltem w koszuli do... iwa Warto spróbować (1) Wchodzisz, jasne , prawie sterylne wnętrze , włoskie akcenty,kącik zabaw dla... Architekt Niestety .... (1) Niestety powiem - nie polecam, byliśmy kilkukrotnie i jest coraz gorzej...... LISA Porażka (1) Byłem wczoraj ze znajomymi. Obsługa niekompetentna, jakość potraw do cenny to... Tom I tak, i nie... (1) Poszliśmy zachęceni reklamą w Internecie z okazji otwarcia lokalu. Jak dla... lj Hmmm:) (1) Lokal bardzo spoko czysty, zadbany , interesujący .Przyzwoita włoska pizza ,... xxx Super miejsce jeśli masz dzieci! (1) Rewelacja- byłam z mężem i dziecmi na spacerze w Sopocie, akurat... Basia Super miejsce (1) Poszedłem ze znajomymi na obiad, trochę z ciekawości jak teraz wyglada... Zbyszek Pyszna pizza (1) Fajny wystrój, bombowa pizza na cienkim cieście - taką lubię najbardziej.... Piotr Pyszna! (1) Znajomy polecał, bo znał tą pizzę z Gdańska, ale dla mnie za daleko było tam... TomTom