Niski poziom obsługi (1) Czas oczekiwania na pizzę 60 minut. Jak już podano to zimna (czekała na... klient bez reelacji (1) Ciasto na pizze mrożone, mało sosu, dodatkowo sos jest słodki. Pizza z szynka... kasia Spory zawód (1) Pierwszy minus – Wchodzimy ładne wnętrze, ale nikt się nami nie... AIK
Ostatni raz (1) Wystroj fajny i na tym koniec. Na zamowienie czekalem prawie godzine, mimo... Dizasterrrr Kpina (1) Mieszkam w Sopocie i zawsze staram się odwiedzić nowe restauracje. Wybrałem... Adam Polecam (1) Wraz z kilkorgiem znajomych w sobotni wieczór postanowiliśmy odwiedzić... Adam P. Mało i drogo... (1) Wraz ze znajomymi odwiedziliśmy restaurację 03.07.2013. Obsługa była bardzo... Prf Niby Ta sama Sempre a jednak..... (1) W ostatnim czasie odwiedziliśmy pizzerie Sempre w dwóch lokalizacjach w... Malgo OBSŁUGA DO WYMIANY!!!!! (1) W dniu wczorajszym byłam w restauracji i na początku muszę zaznaczyć, że... b. nie polecamy (1) Bylem z żoną i jakos nie zauważylismy włoskiego klimatu, obsługa fatalna 15... Marcin Szczerze polecam (1) Z rodziną postanowiliśmy wybrać się na niedzielny obiad do Sempre, ponieważ... Alicja nie polecam (1) byłam pierwszy raz i bardzo się zawiodłam, lokal co prawda bardzo ładny i... n. Polecam szczerze (1) Bardzo dobre jedzenie, zarówno pizza, jak i makarony. Bez zbytecznego... XY Bardzo pozytywnie : ) (1) Razem z Żoną przyjechaliśmy na weekend do Trójmiasta. Bez spaceru po Monte... Stefan nowa klientka - opinia (1) Jestem z mężem stałymi klientami Tesoro, z ciekawości wybraliśmy się do... nowa klientka Słabo (1) Zachwalana przez znajomych knajpa okazała się bardzo przyjemnym miejscem z... Nikita Praktycznie idealnie (1) Kuchnia i klimat w ristorante Sempre zaskoczyły nas z mężem ! Nie pamiętamy... Makrela Totalne rozczarowanie (1) Weekendowo wybralismy sie rodzinnie do restauracji Sempre.Piekna pogoda,... Kasia COS NIE GRA - ludzie jak zazwyczaj (1) Menedzer (?) blond z niedopuszczalnym w restauracji dekoltem w koszuli do... iwa Warto spróbować (1) Wchodzisz, jasne , prawie sterylne wnętrze , włoskie akcenty,kącik zabaw dla... Architekt