budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (132) witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają... MMM Pomysł na wieczór panieński ? (16) Przyjaciółka poprosiła mnie żebym została świadkową na jej ślubie. Zgodziłam... na_talia Wózek dziecięcy 3w1 - jakiej firmy i jaki model polecacie? (135) Witam :-) nasze malenstwo przyjdzie na swiat dopiero w sierpniu ale juz... Marta25
Kubek/bidon - co polecacie ? (dla wybrednych! ) (23) Od kilku miesiecy probuję przestawić córkę z butli na ... cokolwiek ;) i... nulka ile kosztuje wizyta u dr Piotrowskiego (laryngolog) ? (14) Jak wyżej, czy ktoś wie? marnie jaki fotelik 9-18 polecacie? (47) jestem na etapie poszukiwania fotelika 9-18. szukałam montowanego przodem i... LidiaM fotelik samochodowy 9-13 czy 9-36 kg ? (31) dziewczyny jeszcze mamy trochę czasu do zmiany fotelika samochodowego, ale... Salambo Gdzie kupie tanio fotelik samochodowy? (40) Jak w temacie. Potrzebny mi fotelik dla córci 9-18kg, najlepiej żeby... Madzia_Mika Dobra,duża spacerówka,jaką polecacie? (34) Wiem,że wątek pewnie powtarzam,ale nie wiem już gdzie szukac,bo dużo... Fiffi jaka spacerówka dla dzizi poniżej 6 m? (19) hey dziewczyny zupełnie nie znam się na wózkach bo naszą gondolę dostała w... stokrota Komunia-prezenty (69) Dziewczyny była u mnie wczoraj sąsiadka , która ma dwie komunie w tym... pmagdalena Wasze pomysły na szybki obiad :) (105) jak w temacie, poratujcie Rumianek Adopcja (1) Jestem w ciąży 7 miesiąc szukam rodziców adopcyjnych dla dziecka proszę o... Patrycjaaaaa krem pod oczy (23) Dziewczyny, macie dobry sprawdzony krem pod oczy? Mimo, że nie mam jeszcze... anulkam Idealny krem do twarzy (69) Pomijam fakt, że dla każdej skóry dobre jest coś innego :) , ale piszcie,... beata.tr Morenowy Raj- szukam opinii (14) szukam opinii na temat tego przedszkola. Może któras z mam posyła tam... joaśka Prezent (3) Dzień dobry. Niedługo wybieram się na Komunię do syna kuzyna. Zamierzam... Anka prosze o porade co na prezent dla rocznej dziewczynki (24) witam dziewczyny ide na urodziny do rocznej dziewczynki jestem chrzestna i... ewa Co dla 3,5 latka na prezent (24) Nie mam dzieci i się nie znam , ale chciałabym kupic coś fajnego synkowi... Ciotka co w tym roku się daję na komunie (100) inspiracji poszukuję. Dla dziewczynki bea