wniosek o alimenty - pytania (20) hej do jakiego sądu adresować pozew o alimenty? jak dlugo sie czeka na... jak Jak mieszka się w Wejherowie? (31) Być może będziemy musieli wyprowadzić się z Gdańska w okolice Wejherowa, bo... Kaśka co ubieracie na komunię? (nie-mamy:)) (64) jak w tytule...chce uniknąc typowej garsonki typu sukienka do kolana i... Emenems
Warzywniak (2) Gdzie Wam brakuje warzywniaka? Dobry prawnik - sprawy rodzinne - Gdańsk (16) Witam, Szukam dobrego prawnika od spraw rodzinnych z Gdańska. Ktoś coś?? Matka dobry prawnik- prawo rodzinne. Kogo polecacie? (18) sprawa jest dosyć skomplikowana, szukam dobrego prawnika który zajmuje się... xyz Jakie garnki są dobre? (65) Chcę kupić jakis zestaw, ale kompletnie nie mam pojęcia które są dobre :(... ewwa Dr. Sztramski z Zaspy...czy ktoś zna? (28) Hej dziewczyny, Czy któraś zna dr Sztramskiego...podobno pracuje na... anulka28 Co kupić na otwarcie nowego interesu?? (7) Koleżanka otworzyła salon fryzjerski. Chciałabym jej zrobić jakiś drobny... Anita HOROSKOP MALUCHA :-) (16) mi się mój syn -skorpionek idealnie zgadza :-)) a jak u was ??? rybalon :-) wynajem autokaru (8) Witam; muszę wynająć autokar na ok 30 osób. Macie może sprawdzone firmy ? I. Cewnik przy CC (20) Czy ktoś się orientuje czy zakładanie cewnika przed CC w Redłowie odbywa się... młoda nnt. Praca dla mojej mamy (27) Wiem że może powinnam zapytać w innym dziale, ale tu na Rodzince jest tyle... Marta-B powrot z zagranicy a praca w Polsce? (199) dziewczyny czy ktoras z Was wrocila z zagranicy i znalazla prace w Polsce??? bluagnes Lux Med - ginekolog (63) Właśnie się wnerwiłam - okazało się, że od kwietnia moja karta CM LIM będzie... AgusiaGda Jak dojechać na ul.Startową? (8) Może mi ktoś podpowie jak dojechać na ul.Startową na Zaspie z Gdańska... marta Madagaskar 3-od jakiego wieku? (19) Hej, chciałabym pójśc z córcią 3,5 roku, nie wiem czy jest to bajka dla niej... Gosia Chrzest ksiądz Gdynia (1) Hej, czy wiecie może, która parafia w Gdyni może się pochwalić "fajnym"... Adri Żłobek Puchatek w Sopocie na Armii Krajowej. (2) Witam. Jesteśmy w trakcie rekrutacji do ww.żłobka. Czy ktoś z rodziców mógłby... Joanna Dr Jarosław Sova (1) Witam. Czy ma ktoś i może poratować nr telefonu do dr Sovy?? Po usunięciu...