Co myślicie o imieniu dla dziewczynki Zara? (171) w Słupsku w urzedzie zarejstrowali,najdziwniejsze imiona slyszalam jeszcze... mirka dwoje dzieci w jednym pokoju.. (86) Pytanie skierowane do mam, które mają dwójkę maluchów w jednym pokoju. Mam... karka dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (21) Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie... Ania
Nie mogę się pozbierać po usg i informacji o płci dziecka:-( (36) mam straszne wyrzuty sumienia, że w ogóle tak myślę i czuję:-( bardzo mi z... zmartwiona nie chcę nosić rękawiczek- co zrobić (22) dziewczyny, moja córka uparła się i nie chce nosić rekawiczek. Na dworzu... soleil pomóżcie-pomysł na własny biznes (102) podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć... annika1801 ponadprzeciętnie inteligentny trzylatek (68) Może ktoś miał podobną sytuację albo cokolwiek potrafi doradzić. Od września... anemone Już po (1) Bolało jak nigdy żadne badanie po cała gruba strzykawka płynu .Jest mi słabo... Była Pobranie krwi (1) Byłem na pobraniu krwi 25.06 2024 .i taki efekt duży krwiak, i opuchlizna... Robert choroba lokomocyjna u dziecka 4-letniego (12) Drogie mamy, czy znacie jakieś skuteczne preparaty, które sprawdzają się... mama Jakie rękawiczki dla przedszkolaka-3 latka? (17) Witam, jak w tytule. Nie wiem jakie najlepsze i najwygodniejsze rękawiczki... Kiciuchna Pomocy! Usypianie niemowlaka. (17) WItam Panie, mam problem z moim miesięcznym dzieckiem. W żaden sposób nie... Młoda Mama Jakie zabawki dla 4 - 6 miesięcznego niemowlaka? (34) Pojawił się wątek prezentów dla starszych maluszków, chciałabym poprosić Was... zabolinka Wyprawka dla niemowlaka...?:) (29) Chciałabym zacząć kupować rzeczy dla maluszka a nie za bardzo wiem co... przyszla mama:) jaka zabawke polecacie dla półrocznego dziecka?? (23) zastanawiam się nad garnuszkiem na klocuszek, miałyscie może tą zabawkę.... Misia5 zajmująca zabawka dla 14-miesięcznego dziecka (57) Szukam zabawki w której można coś wkładać i wyciągać, zamykać-otwierać,... Miranda Zabawki dla 2-3 miesięcznego dziecka (18) cześć Dziewczyny, zwracam się do Was z zapytaniem. Mój Synek ma 2 miesiace i... Norba poleccie mi jaks zabawkę dla rocznego dziecka (121) Moja córeczka skonczy niedlugo roczek. Zastanawiam ,co mam jej kupić???Dodam,... Magdusia Jakie zabawki interaktywne warto mieć? (26) Jakie zabawki interaktywne mają Wasze dzieci? Moja póki co nie ma, bo nie... ewwa Nietolerancja laktozy u niemowlęcia. (31) Czesc wszystkim! Wielkrotnie czytalam Wasze wypowiedzi dotyczace... user_137693091618