Niegrzeczny 5 -latek (11) Jak sądzicie sobie z "niegrzecznymi" dziećmi? Syn ma młodsze rodzeństwo przez... Mamuska Okulista dla 4-latka (2) Cześć, Czy może ktoś polecić dobrego okulistę dla 4-latka, mam wrażenie, że... mama tanie meble kuchenne?Jakie (70) Dostaliśmy po 8 latach czekania mieszkanie z miasta 3pokoje,kuchnia. W...
czym czyscic meble na wysoki polysk? (11) Jak w temacie Basia Dewocjonalia na Przymorzu - gdzie kupię? (10) Jutro koleda... Może coś ktoś wie? ewwa Jaki prezent na komunię dla dziewczynki? (33) Macie jakieś pomysły? Prezent czy raczej pieniądze? Dodam, że na... weronka kto sie bawi z scrapbooking ? gdzie kupujecie, moze ktos mi cos pomoze:) (41) zainteresowało mnie bo tak sobie wymysilam zrobic kronike malej i wlasnie... ewciak remont mieszkania (12) Witam forumki:) Jesteśmy z mężem w trakcie remontu mieszkania. Poszukuje... Sz@ga Zmiana zawodu - od czego zacząć? (74) Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia... szukająca pomysłu na siebie Prosty przepis na ciasta :))) (107) Dziewczyny nie mam zupełnie zdolności jeśli chodzi o pieczenie ciast :(((... sabinaub pomóżcie proszę - pierwsza wizyta u ginekologa (38) Witajcie. Jestem Magda. Pare dni temu dowiedziałam się, że jestem w ciąży.... magdusia88 jaki odkurzacz polecacie ? (24) muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ? Cytrynka 007 Przedszkole Stokrotka na Arkońskiej w Gdańsku (41) Poszukuję Mam, które posyłają/posyłały tam swoje dzieci żeby podzieliły się... eMILkA kaszel u dziecka, jak sobie radzicie ? (85) Synek ma 3 latka, zaczał się katar, potem kaszel. Dwukrotnie byłam u lekarza... larisa28 Dziecko nie mówi (2 ,2 lat) (71) Witam mam synka 2 lata i 2 miesiące i niestety nie mówi czy już pora do... mksz Fajne Thrillery- co polecicie? (44) j/w, ale nie z domieszka horroru, takie mocno trzymające w napięciu. Ania1979 Nie polecam (2) Miałam tam dziecko. Swego czasu byla tam p.Ola brak słów co nieco słyszałam o... Mama JAKI PREZENT DLA 7-LATKI? (25) pomozcie prosze, bo moj syn dostal zaproszenie na urodziny od kolezanki,... mrenda rośliny na balkon - jakie? (17) Może pomożecie... Chcę coś posadzić na balkonie, tylko w lato tak strasznie... ewwa Fajne gry (planszowe, zręcznościowe) dla 5-7-latków (87) Dziewczyny - może napiszecie jakie gry sprawdzają się w przypadku Waszych... AgusiaGda