"ACTIV" Studio Rekreacji ul. Morska ktos chodzi ?? (3) jak w temacie monalizka WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***129*** (106) nie było chętnych ;P) beata.tr CHRZCINY-lokal w Gdańsku (7) Witam, Niedługo będę poszukiwała lokalu na taką właśnie doniosłą... czerwcowa
nazwisko dziecka po matce,jak to załatwic? (6) Bardzo proszę o porade...moja kuzynka niedługo ma termin porodu ale jest... evilek pit-28 złożony po czasie (9) Witam mam do was pytanko złożyłam pit 28 dopiero wczoraj, termin był do końca... mimi26 nnt jakiego operatora wybrać? (11) Zastanawiam się nad wyborem sieci komórkowej, teraz jest ten nowy operator,... went Do Gaja B. (3) Hej;) Gaja nie wiem, czy bedziesz mnie kojarzyć - stałam latem u Marcina i... magda02 wędzone ryby (12) Dziewczyny, czy wędzone ryby są zdrowe???? Kupiłam do domku kilka i tak się... aniad świeże ryby-pytanko (9) Dziewczyny - w jakich godzinach mozna kupic świeże rybki w Sopocie?? Pytam bo... aniad WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***128*** (102) :-P Aggga Florasko-już jestem (34) Szukałaś mnie,co się stało? aleksad chrzestna i chrzestny (4) zakładam podobny watek co kropka... tyle,ze my oboje zostaniemy chrzestnymi u... gosiksz Mężatki cywilne z Żaka (2) Zwracam się do mężatek,które brały ślub cywilny w Gdańsku w dawnym Żaku i... dorcik79 Likierki (10) Kobitki, czy macie jakieś fajne przepisy na różnego rodzaju likierki ?... brzoskwinka dobre solarium we wrzeszczu - gdzie?? (3) j.w. mycha23 Paznokcie akrylowe... (9) Dziewczyny, czy ktoras z Was konczyla jakis kurs przedluzania paznokci???... Rija Dziewczyny co sie kupuje teraz na chrzest??? (33) Mój mąż będzie chrzestnym bratanicy w II dzień świąt, nie mamy pomysłu tzn... Kropka3103 nieduza sala-nie na wesele (2) moze wiecie gdzie w gdansku wynajc sama sale,jedzenie i picie sami.sala na... sylvia WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH ***127*** (99) :) elfik95 Profesor Krzysztof Preis w Gdyni? (1) Hej, podobno prof.Preis ma nowy gabinet w Gdyni, czy ktoś wie w którym... mamka