Do neli (1) Neli kochana jezeli tu zagladasz prosze podaj mi namiary na tego lekarza o... pmagdalena gienkolog Augustyniak Ujeścisko (3) Czy ktoś leczył się lub prowadził ciąże u dr Augustyniaka - gabinet... dziubutek zus od 280 brutto (4) Mam pytanko, może któras z Was się orientuje jaki koszt dla pracowadcy jest... Dominika
Wątek dla zapracowanych ***132*** (101) Dzien dobry:)) aneczkal mole jak je zwalczyc? (4) witajcie? dzis zauwazyłam u siebie w mieszkaniu kilka moli chyba... nastepnie... aluska 26 poszukuję..... (6) książki, albumu na temat gołębi pocztowych. A może raczej miejsca gdzie mogę... Kropusia WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH***131*** (101) :) aleksad Szukam mieszkania 2-pokojowego na terenie Gdańska. (1) Chętnie kupie w atrakcyjnej cenie! marek01 do Agatha (14) mam prośbę, z tego co pamiętam jak jest wątek o stanikach szczególnie nie... lizzy okulista (4) witam!!! szukamy dobrego okulisty najlepiej w gdyni(gdansk tez moze byc) moj... sylwia78 Czerwone pasemka (4) Dziewczyny znacie może kogoś kto zrobiłby profesjonalnie ale nie drogo... Karolinka 29 moze ktoras tez to ma? (19) Mam do was pytanko dziewczyny...moze glupie no ale zapytam sie:) Czy macie... selena WĄTEK DLA ZAPRACOWANYCH***130*** (103) proszę Kropusia opiekunka :) (1) Poniewaz jeszcze posiedze sobie w domku ...chetnie zaopiekuje sie jakims... Yaira pani Bernadka-namiary! (5) witajcie,widziała,ze niektore dziewczyny pisały,ze sa zadowolone z wypiekow... aluska 26 Gdzie żłobek? (3) Hej, gdzie na oliwie/żabiance znajdę żłobek? w okół widzę jedynie... miki22 Nauka nurkowania (5) Witam, wiem, może Wy mi pomożecie. Chcę z mężem pójść na kurs nurkowania. Czy... gani poszukuje mieszkania do wynajmu. (3) pilnie poszukuje mieszkanka 2-3 pokojowe do wynajmu,małzenstwo z... aluska 26 Cześć Wszystkim :-) (7) Nareszcie jestem!!!! Tęskniłam za forum, ale teraz już nie będę się tak... k@ch@ do pmadzi (14) witam cie madziu mam pytanko ile wyniosło by uszycie takiej sukieneczki... monia.