28.12 DZIEŃ POCAŁUNKU (5) Więc przesyłam BUZIACZKI dla każdej forumki :) beata.tr umowa na stałe (20) Moje drogi koleżanki zamęcze Was dziś. Mam jeszcze jedno pytanko. Jak tojest... Dominika Kayla (9) Wyłączyłam gg, przyszedł szef :( Ale przy najbliższej okazji chętnie... beata.tr
Koleżanki zapadły w sen zimowy... (13) ... a taki ładny dzień dzisiaj... beata.tr Wątek dla zapracowanych ***37*** (102) new :) perełka Kuchnia (15) Czy macie może jakieś namiary na tanich fachowców od mebli kuchennych ??... dorka27 Poród w 29 tyg ciąży ... (15) Dziewczyny ... znacie jakieś podobne przypadki tak wczesnego porodu? Moja... Karcia_Gd Rozpoczęcie budowy...narazie w papierach (23) Kochane kupiliśmy projekt domu (200m) . Aktualnie leży już u projektanta... asior Sylwestrowe menu (6) Dawajcie ciekawe pomysły :) Ja wieczorem swoje dodam :) beata.tr święta, święta i...po świętach:) (28) cześć dziewczyny:)) jak tam po świętach, wypoczęte? Kayla Wątek dla zapracowanych *** 36*** (104) Kajuta, My chcieliśmy jechać do Dziadków na wschód... Okolice Białegostoku...... beata.tr Sto lat dla Perełki (18) Skoro Perełka na rodzince też jest, to i macie okazję złożyć urodzinkowe... beata.tr PIERNIK- pomóżcie :) (15) hej dziewczyny, pomóżcie mi w sprawie piernika :) bede piekła gotowy piernik... perełka reklamacja bez paragonu (12) Mam pytanie, może któraś z Was będzie znała odpowiedź. Niestety musiałabym... Dominika TBS? (6) czy ktos moze mi wytlumaczyc o co chodzi z mieszkaniami w TBS-ach? z gory... kosheen co myslicie o P4? (37) co myslicie o nowym operatorze komorkowym, ktory wlasnie wchodzi na rynek?... blik Życzenia Świąteczne dla Forumowiczów :) (15) http://img346.imageshack.us/img346/6535/57si5.gif Zdrowych i Wesołych Świąt... Karcia_Gd urlop macierzyński (23) Dłużej urlop i zasiłek Od wczoraj urlop macierzyński trwa o dwa tygodnie... wiper Zdjęcia fryzur z grzywką... (18) Dziewczyny macie jakieś? Palnuję zmienić co nieco na głowie m.in. poprzez... Kropka3103 Maluje kreskówki w pokojach dziecinnych (12) WItam Chciałam sie troche zareklamować:)Zdobie sciany pokoi dziecinnych przez... Charisma