trenażer/rolki (16) Witam Mam dylemat, poinieważ ostatnio pogoda robi sie nieciekawa ,więc... kodododo czy na rolkach też jeżdzicie? (14) czestowidać on na rowerze ona na rolkach obok albo za oraz odwrotnie ale... klaki Gdzie jezdzic na rolkach? (4) jak wiadomo nie wszedzie jednak da sie jezdzic na rolkach, wedlug mnie... drzewko
rolki (3) A może by tak na rolki? Łyzwiarka Gdzie na wrotki rolki (2) Gdzie w trójmieście można pojeździć spacerowo i sportowo na wrotkach, nie... skater Rolki (6) Gdzie w Gdyni najlepiej pojeździć na rolkach jeśli jest się... A...a A moze ktos by chcial kupic ROLKI? (7) Sprzedam ROLKI RTX-750 ROLLER DERBY BOOT: Deluxe Comfort Foam, Reinforced... wera hokej na rolkach (2) Witam wszystkich milosnikow jazdy na rolkach.......tworzymy grupe ludzi... gutek poszukuje trasy na rolki (2) Ludziska gdzie w Trojmiescie albo gdzies w okolicach mozna pojezdzic na... bzik rolki (14) cześć Chciałbym zmienić rolki na nowszy model, aktualnie od 4 lat mam firmy... Krzych gdzie na rolki w sopocie (2) prosze o info gdzie mozna pojezdzic na rolkach w sopocie???? Anna60 rolki zimą (1) Cześć, Znacie może jakieś miejsca, gdzie można poszaleć na rolkach w razie... Joda_F rolki ROCES MAJESTIC TWELVE 13 (1) witam sprzedam super rolki w ekstra stanie. zapraszam tutaj - cala... Publius łyżwy rolki (2) Czy ktoś może mi wskazać miejsca/sklepy gdzie hest spory wybór ŁYŻEW i ROLEK?... Sławek rolki (2) cześć! szukam rolek raczej używanych ale mogłyby być też nowe. czy może znasz... alicja