Gdynia=trasa nad moorzem=rolki (12) Jeśli chcesz pojeździć troszkę szybciej niż inni zapraszam do wspólnego... zAgatka tor PGE Arena (6) Czy tor rolkowy przy PGE Arena jest już ogólnie dostępny? Ktoś był i jeździł? dwa kółka dobrze, osiem kółek le Maraton Sierpniowy na rolkach - dziewczyny z trójmiasta na podium (2) W klasyfikacji Mistrzostw Polski w jeździe szybkiej na rolkach, które odbyły... P S
ROLKI (33) <strong>ROLKI</strong><br />Szukam koleżanek do jazdy na... Rollergirl kaz jeżdzenia na roklach pol ścieżkach rowerowych!!! (13) Skandal- rolkarzom nie wolon jezdzic na sciezkach rowerowych!!!! Najlepiej w... iwona Nauka jazdy na rolkach (3) Jest jakaś chętna dziewczyna do nauki jazdy? Ja dopiero zaczynam przygodę.... Olinka łyżworolki (9) szukam osób chętnych na na jazdę ze mną na rolkach najlepiej dziewczyny. mam... Grzesiek Pytanie do dziewczyn jezdzacych na rolkach :) (19) Na rolkach jezdzilam jakies 10 lat temu ,wiele sie zmienilo od tej pory ,na... Matyldaa nauka jazdy na rolkach (4) Jeśli ktoś ma ochotę na naukę jazdy na rolkach to zapraszam - terminy i... iceman Rekreacyjna jazda na rolkach 2011! ;) (29) Hej ho! Patrząc na to co się dzieje za oknem to jeszcze się nie zapowiada że... afryka Rolki Gdynia (4) Witam, Chciałabym zacząć jeździć na rolkach, poszukuję więc chętnej osoby... Mohito Wypadki na ścieżkach (15) Od jakiegoś czasu trwa straszna nagonka na rolkarzy w trójmieście.... Sylwia sciezka przy ERGO ARENIE (7) niewiecie czy tam ma powstac sciezka dla rolkazy?? rolkarz II wielki Rolki (4) Mam 19 lat. Poszukuje dziewczyny w podobnym wieku, ktora chcialaby dotrzymac... Magda Sprzedam rolki!! (10) Rolki Head rozmiar 39 (długość wkładki 24,5 cm). W bardzo dobrym stanie.... Anula3M Rolki - ścieżka Brzeżno (54) Pozwoliłem sobie otworzyć nowy wątek który być może zainteresuje osoby... Piter_ nauka jazdy na rolkach (7) Cześć widzę spore zainteresowanie tematem rolek. Jeśli ktoś jest... QBA Jazda a rolkach (1) Dla początkujących i nie tylko - mogę nauczyć jazdy na rolasach. Kontakt:... qba Jazda na rolkach - kto chętny? (2) Proponuję takowy temat aby móc zebrać chętnych na wspólną jazdę w jednym... Piter_ Witam na Forum ROLKI !!! (4) W związku z dużą liczbą próśb ze strony użytkowników naszego portalu, udało... Admin