Na spacer na rolkach! (29) WItajcie! Szukam Mamy z Gdyni, która rozpoczęłaby ze mną sezon rolkowy :)... Martyś kaska ja tez zaczynam jazde na rolkach masz gg ?? (1) to moze spiszmy sie na gg amator Wiosenna szkółka rolkarska S4L (7) Od połowy kwietnia ruszy szkółka rolkarska w Sopocie. Zbieram chętnych do... Paweł - Daimoon-
Ciepło, cieplej... (3) Jak tam sytuacja na deptaku w Brzeźnie? Można jeździć czy jeszcze za zimno?... FreakLikeMe rolki ELAN I ROSSIGNOL (1) sprzedam rolki Elan 39 i Rossignol 42,5 po 190zł - stan bdb (kilka razy... II Rolki zimą? szukam suchego, bezwietrznego miejsca do jazdy na rolkach. (12) Zaczęłam jeździć w minione wakacje i myśl, że trzeba czekać do wiosny jest... koloratka jakie rolki dla mamy i córki do jazdy rekreacyjnej? (5) Hej zastanawiam się nad rolkami dla mnie i mojej córki 5 lat. Oczywiście dla... Agnieszka Gdzie mozna kupic w Twojmiescie niedrogo rolki dobrej jakosci? (12) jak w temacie ;) Menia Spinning (4) Witam. Gdzie na spinning polecacie:))? :) po sezonie.. (8) Co robicie jak juz nie za bardzo mozna jezdzic na rolkach,badz ma sie ich... :) jakie rolki do jazdy szybkiej (6) Od czasu jak zobaczyłem na maratonie zawodowców pędzących jak pociąg też... też tak chcę Rolki w Gdyni zimą (4) Jakieś propozycje ? Grzegorz Petycja w sprawie utworzenia nowej kategorii "Rolki" w dziale Sport i Rekreacja na forum Trójmiasto.pl (20) Po krótkiej wymianie zdań z przedstawicielem portalu Trójmiasto.pl nt.... www.sportmania.gd.pl Łyżwy i rolki (5) Mam pytanie. Wiecie może gdzie w Trójmieście można kupić rolki z wymienną... Karo Nocna jazda na rolkach w Gdyni- zapraszam! (17) kto ze mną? :) jaki proponujesz termin? A.A. z Gdyni PGE, rolki a Lechia Operator... (7) Miasto - czyli My wszyscy a co najmniej nasze pieniądze zbudowały stadion,... Piter_ Rolki Signa - prośba o pomoc i infomacje (5) Mam zamiar kupić rolki Signa. Czy w gdańsku jest jakiś sklep który ma w... nowy Zakaz jeżdzenia na rolkach na ścieżkach rowerowych (10) Dzwoniłam w tej sprawie do drogówki i policjant udzielil mi informacji ze w... Iwona nudzisz sie badz niemasz zkim pojezdzic..? (4) Jest jakaś chętna dziewczyna do jazdy? Ja niedawno zacząłem przygodę.... Tomek problem z rolką (5) Jakis czas temu zakupiłem sobie rolki rollerblade 90mm kolka ( kupiłem w... tmk