ja pomoge pomuc :) (6) zapraszam na wrotkowisko pomoge stawiac pirwsze kroki hala jest... kasia;) Wspólne treningi (23) Zapraszamy wszystkich rolkarzy, którzy w najbliższą niedzielę pojawią się w... P.A. Rolki z dzieckiem! (2) Cześć, Mam córkę 7-letnią, uwielbiamy jeździć na rolkach, może znajdą się tu... Ines
kapeć wyciera się na pięcie = za duże rolki? (1) Generalnie nie narzekam na trzymanie stopy w swoich rolkach, stopy 'nie... apa-sl Proszę o pomoc w odnalezieniu kluczy Gdańsk-Brzeźno (23) Jeśli ktoś może w dniu dzisiejszym widział moje kluczę proszę o kontakt Ewiaaaa Kryzys (5) Ostatnio dopadł mnie kryzys. Nie chce mi się trenować. Głównym powodem są:... 123 Park Oliwski. (2) Witam mam pytanie czy można jeździc na rolkach w naszym pięknym parku? Czy... JoLa serwis rolek - naprawa pękniętego plastiku obejmy (5) Niestety kurier na tyle mocno "wytarmosił" paczkę z moimi rolkami, że aż... apa-sl wspólna jazda przed maratonem sierpniowym (4) Zapraszamy jutro (wtorek) o 20.00 na alejki w Brzeźnie do wspólnej jazdy. Na... Dagmara PGE Arena (1) kto sie wybiera pośmigać sobie na rolkach wokół PG aREny?? tomek26 Proszę o doradzenie w sprawie rolek (2) Witam, chciałaym kupić rolki, nigdy nie jeżdziłam i nie wiem czy mi się... motylek gdzie na rolki w Trómieśćie z wózkiem (6) Witam.Chodzi mi gdzie można pojeździć na roleczkach,tak żeby można było tam... Tatar gdzie na rolki (5) Mam pytanko.Gdzie mogę pojeździć na rolkach w Sopocie. Artur ROLKI STREETS - CZWARTEK 19.00 - TCH KLIF (1) Zapraszam wszystkich chętnych na kolejnego streeta. Spotykamy sie o 19.00 pod... Dagmara Rolki 19.00 - bulwar Gdynia (7) Chętnych do wspólnej jazdy z grupą "Rolki" i zawodniczkami Sportmani oraz... Dagmara ROLKI STREETS - 26 lipca - czwartek (4) We czwartek 26 lipca o godz. 20.00 spotykamy sie z tyłu Parku Oliwskiego ,... Dagmara Jakie rolki? (6) Rozglądam się za rolkami, jestem początkujący a mój budżet to około 400zł.... pikusdog Półmaraton Rolkarski 22 lipca - Zapraszam (6) http://www.choczewo.com.pl/pol/aktualnosci.htm Zapisy :... Dagmara Rower, rolki - poszukiwana koleżanka na wspólne przejażdżki (8) Cześć dziewczyny :) Jeżeli czasem nie macie z kim pojeździć na rowerze lub... Rafaeloo ROLKI STREETS - CZWARTEK 20.00 PARK OLIWSKI (1) Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej rekreacyjnej jazdy również... Dagmara