Roma Łapino - ślub i wesele cz. 2

kontynuacja wątku http://forum.trojmiasto.pl/Roma-Lapino-slub-i-wesele-t130506,1,11.html

tamten dość długo się ładował.. :)

zapraszam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Roma Łapino - ślub i wesele cz. 2

KaMara a ile wiecej placilas za dostawienie.. ?

aa, zapomniałam napisać.
Do namiotu, który stoi na co dzień dostawiono z tyłu namiot, w którym była scena zaspołu oraz parkiet taneczny.

fajne. .:)
a gdzie bylo miejsce na tańce?

image

My mieliśmy wesele w Romie 26.06. 2010.
Minęło już sporo czasu, jednak wspomnienia wciąż mamy wspaniałe. To miejsce z pewnością jest magiczne.
Nie mieliśmy ślubu w kapliczce, gdyż naszym zdaniem nic nie odda uroku uroczystości w kościele, jednak to już kwestia gustu.

Po przyjeździe na wesele byliśmy oczarowani. Piękna pogoda, wspaniała organizacja, życzenia na pomoście, przystrojenie i organizacja taka, o jakiej marzyliśmy.
Pani Kierownik w mig zrozumiała o co nam dokładnie chodzi i Ona jak i wszyscy pracownicy włożyli dużo pracy w to, by wszystko wyglądało tak, jak chcemy. Fachowa i dyskretna obsługa kelnerska (zbierająca nie wiedzieć kiedy brudne naczynia), pyszne jedzenie, umiejętność rozwiązywania problemów pod presją czasu - to z pewnością tylko część zasług całej kadry, z Panią Kierownik na czele. Przygotowała ona piękne powitanie. Była obecna w ośrodku podczas wesela i poprawin, kontrolując co pewien czas, czy wszystko w porządku. Nie możemy również zapomnieć o pomocy Agaty, która jest osobą z sercem na dłoni.
Wszyscy goście byli pod wielkim wrażeniem, a dla nas był to najpiękniejszy dzień w życiu.
Nie rozumiemy negatywnych opinii na temat ośrodka, gdyż pojawiające się na niniejszym forum zarzuty naprawdę nie mają pokrycia w rzeczywistości.

Na weselu nie grał zespół polecany przez ośrodek, więc nie mogę odnieść się do opinii na ich temat.
Ciasta i tort zamówiliśmy w cukierni Markiza z Żukowa. Prawdziwe pyszności!
Na poprawinach grał p.Adam Gorlikowski – świetny, doświadczony DJ.
Świetnie sprawdza się również wiejski stragan z wspaniałymi wędlinami.

image

image

image

image

image

image

image

image

Uploaded with ImageShack.us

tak? :P ktorej?? :P hehe wyslij mi na @ albo prv ;)

a może to nie jest gość weselny?
U mnie wszyscy świetnie się bawili i bardzo zachwalali, bardzo im się podobało. Ja też nie mam się do czego przyczepić :)

Roksana chodziłyśmy do tej samej szkoły :P

Ja, też jestem w szoku, my wesele mielismy na początku czerwca i tez noc była zimna, a w namiocie było dużo grzejników i wszytskie grzały. Jedzienia było duzo, zabralismy po poprawinach jeszcze do domu, więc to chyba zła opinia, wszytsko zależy od ogranizatorów co ustalą i co chcą mieć.

gościu weselny!!!

jestem w szoku, bo miałam tam wesele w sierpniu i zastanawiam się czy my piszemy o tym samym ośrodku?????? temp.we wrześniu jest różna, więc pretensje nie do ośrodka...a jak się ludzie bawią to jest im ciepło i nie mają czasu szukać much na suficie!!! co do ciepłych posiłków to miej pretensje do młodych, którzy ustalali menu, ale i tak standardowo są 3 posiłki!!! ja miałam 5:) a jedzenia było dużo, po poprawinach rozdałam najbliższej rodzinie i jeszcze w lodówce mi się nie zmieściło!!!!
skoro piszesz,że Twoja rodzina bawiła się świetnie to po co ta dziwna opinia????

przlaczam sie do roksany, poza tym ja nie moge narzekac na pogode we wrzesniu bo trafilam na bajecznie cieply weekend,jedzeenie az mi sie plakac cchcialo jak po poprawinach rozdalam mase gosciom a tu jeszcze wyrzucac trzeba bylo:) albo byliscie wybrednii niechceiliscie jest albo jedliscie tak duzo ze nie zauwazyliscie kiedy ubylo, co do much nie wiem cz bylam tak zaoferowana czy tak slepa bo ja tam nawet komarka nie widzialam a co dopiero muchy przy stole:):)

a poza tym kazdy ma swoj gust ja tam bylam bardzooooo zadowolona.

gośc wesela ,
do kogo stawiasz pytanie W NAMIOCIE O TEJ PORZE? A co to nas interesuje? Podziękuj swojej Parze Młodej , która to wymyśliła.. :)
Widać skromnne menu poprostu wybrała Para Młoda , że nie mogliście się najeść .. : )
Pretensje chyba nie w tą stronę co powinny idą ? :)
Pozdrawiam

tak czytam Wasze sprawozdania z odbytych wesel w tej Romie jestem w szoku bo była na weselu wrześniu 2010r. podobało mi się jednynie miejsce.W namiocie o tej porze? było zimno wcale nie podgrzewają namiotu stoją jakieś grzejnik dwa ale to chyba atrapy.Materiał biały podwieszany pełen niezywych much.Jedzenie bardzo skromne nie jak na wesele. A mało tego wiele osób miało dolegliwości żołądkowe ?Podczas wesela dwa dania gorące kpina.Dobrze że nasza rodzina umie sie bawić to przymykaliśmy na inne rzeczy oko. Bywałam na lepszych przyjęciach weselnych.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

JA TEZ JESTEM JAKAS TAKA SZCZESLIWSZA A NIBY NIC POZA NAZWISKIEM SIE NIE ZMIENIA :):) HEHE COS W TYM JEST:)

NO MY TEZ JUZ WCZESNIEJ MIESZKALISMY RAZEM,CZAS LECI DALEJ ALE IMPREZA BYLA WARTA WSZYSTKICH PIENIEDZY I KAZDEJ CHWILI NERWOW I STRESU :):)

powiem Ci ze lepiej byc nie mogło.. :) ogolnie aż tak duzo sie nie zmieniło w naszym życiu .. bo mieszkaliśmy ze sobą też przed, ale teraz czekamy na nasze mieszkanko.. ;)
I sie nie moge doczekać aż w listopadzie się tam wprowadzimy :)
a u Was?

Hej dziekuje ci bardzo za pomoc a jak wogoloe mija ci czas jako mezatka :):):)

http://img804.imageshack.us/gal.php?g=dsc02585.jpg

prosze;)

hej ale wiem i wcale tego nie ukrywam :):)

dlatego specjalnie wyslalam ci te zdjecia :)
ty rowniez wygladalas slicznie.Mialysmy podobne kiecki duze cycki robia swoje heheh :):)
Trzeba bylo je jakos podtrzymac:):)

ps. a zdjecia jutro rano wstawie bo teraz ide spac.. ;)

Monikaa slicznie wyglądaliście - zyzcze duzo szczescia.. ;)

Ps. ZNam Twojego tatę i męza.. ;) Nie powiem skąd - bo pewnie wiesz.. ale zostawie to dla siebie :P