Budynki Rot-Domu (15) Wszystkie budynki Rot-Domu stoją na bagnach. Nie cała Rotmanka. Tam gdzie... Mała Nie pisać bzdur lub opini wyssanych z palca a prawdę (4) Jak czytam te wszystkie negatywne komentarze to mi się niedobrze robi,ludzie... Rafał pomocy !! (7) dawno byly te wpisy czy cos sie zmienilo ?? missiiaa
me - opinia (3) fatalnie, fatalnie i jeszcze raz fatalnie. Wszystko wygląda ładnie zanim... me nieroby (3) Ludzie co wy piszecie. Monitoring to nie prezes tylko osobna firma która nie... mieszkaniec -jeszcze tadek - opinia (2) Jesli chodzi o wykonczenie to widac ze wszystko w pospiechu robione i malo... tadek Piotr - opinia (2) Zgodze sie z Kalafiorem ze wszystko z Paem prezesem da sie zalatwic tylko... Piotr robolek - opinia (1) Ja jestem po części zadowolona. Mieszkanie ok, czynsz z opłatami w... robolek zapraszam (1) Wszystkich chcących kupić mieszkania zapraszam na ul Sasankowa. Proszę zabrać... Iwona Kalafior - opinia (1) Nie wiem jak moi poprzednicy ale ja uważam że pan prezes naprawdę dużo mi... Kalafior niki - opinia (1) To co piszą przedmówcy to prawda. Wszystko jest piękne na początku. A po... niki