Nowa rama (54) Witam! Poszukuje nowej ramy 21 calowej powiedz do ok 500 zł, oczywiście... Mary$ Gdzie kupic rower treningowy? (4) Witam! Gdzie w Trojmiescie mozna kupic rower treningowy? Chodzi mi o sprzet w... krux jak zwiększyć masę koła? (24) no właśnie :) chcę żeby tylne koło w rowerze było cięższe. rower to stara... rB
Skradziono rower (6) Skradziono z piwnicy w Pruszczu charakterystyczny rower, moze komuś wpadnie w... MK1 Wypadek na Marynarki Polskiej (1) Jak podaje Radio Gdańsk przed chwilą na Marynarki Polskiej przy Narwickiej... :-:-: sklep z uszczelkami (6) Wie moze ktoś gdzie w trójmiescie (a najchetniej w gdańsku) można zakupić... qrt Gwiazda Mazurska (2) Ktoś może się wybiera na ta impreze tj, gwiazde mazurska? Szukam kogoś, gdzie... Mary$ Great wheel test 2008 (13) http://www.rouesartisanales.com/article-15505311.html Ciekawe wyniki można... Scarface Spacerowa (14) Czy na Spacerowej jest zakaz jazdy rowerów, w obie lub tylko jedną stronę,... dbig Spotkanie z podróżnikami (12) Wszystkich zainteresowanych aktywną turystyką (nie tylko rowerową) zapraszam... sqt wizja: MTB jak F1 lub MotoGP (5) A gdyby tak podczas zawodow MTB w tabelach wynikow wprowadzic oprocz... AKI instrukcje serwisowe (5) Hej! Nie wiem czy dla kogokolwiek ma to jakieś znaczenie ale znalazłem... Barry spinka s**** (2) Spinkę s**** od ośmiorzędowego PC-58 można zastosować do ośmiorzędowego... dbig Polskie drogi (7) To co się dzieje na polskich drogach to jest tragedia!!! Dzisiaj jechalem do... Mary$ maratony w trojmiescie (23) Nie wiem czy ktos juz dostrzegl, ale w koncu jest szansa ze w Gdansku rozegra... Pabluss_DWR Rozgrzewk przed startem (7) Piszcie jak sie powinno rozgrzewać przed startem i jak wy sie rozgrzewacie. Mary$ Wyścig MTB (2) 27 stycznia odbędzie się wyścig MTB organizowanego przez GER. więcej... sot Bezpieczne ścieżki rowerowe (23) Tytuł wątku jest oczywiście stwierdzeniem ironicznym.Każdy bowiem gdański... xibon "Jesteś rowerzystą gorskim jesli..." (5) http://www.cyfronet.pl/rowery/jestes.html moje ulubione: "Myjesz się w... AKI gdzie na szose? (3) Witam, jako, że planuje trening na szosie mam do Was pytanie - w jakich... pawlos