Powiedz TAK - Tak Autokuszetce Krajowej (1) http://www.petycje.pl/2158 - zachęcam do włączenia się do akcji ewaka Złe oznakowanie Drogi Rowerowej (1) Nie wiem kto się tym zajmuje ale niestety nie jest dobrze oznakowana droga... MOLEK Zajechany bębenek (16) Witam! Dość niedawno zajechałem bębenek w piaście Novatec'a pod tarcze i moja... majek
Superliga 2007 - DH Elbląg - pierwsze fotki z obłaskawiania trasy ;) (2) Jeśli myślicie, że Elbląg to tylko Bażantarnia XC obejrzyjcie kilka fotek z... apsend Weekendowa szosa (1) Witam! Czy może ktoś z forumowiczów wie czy jutro będzie spotkanie szosowców... żYwY Gdańskie sklepy rowerowe ciąg dalszy... (8) Dziś omówię sklep "formela" (tzw "Pies") chciałem zrobić to w poprzednim... Silver co kupić? Kellysa Spider czy Unibike Everest DX? (7) Witam, Doradźcie co wybrać, może macie jakieś doświadczenia z tymi rowerkami,... jarecki Wymiana napędu - prośba o radę (19) Nadszedł z jednej strony smutny a z drugiej radosny czas na wymianę napędu... Jankes coolbike.pl (4) ktoś kupował w tym sklepie? Były jakieś problemy? Pozdrawiam. Scarface Maraton w Karpaczu (1) Jedno miejsce na maraton w Karpaczu 512 141 760 Krzyś cross (2) czołem jaki będzie najlepszy rowerek na kółkach 28" ? tak do 1300 zł ?? remoff SKRADZIONO ROWER!! NIE kupujcie kradzionego... (3) Cześć! Chcę ostrzec wszystkich, którzy wybierają sie na Główne Miasto w... Rowerownia Holenderki - gdzie fachowa naprawa przerzutki? (1) Czy mozecie polecic sprawdzony serwis, w ktorym fachowo naprawiaja starszy... hiolka wyniki gdzie są??????? (2) Czy ktoś może mi podać stronę gdzie są już pełne wyniki z I edycji Grand Prix... qnas Kask (3) wie ktoś w jakim sklepie na terenie trójmiasta dostanę ten kast... Tomek-_- mtb do 1000 (9) co polecacie? Mam 180 cm i bede jezdzil raczej delikatnie plus jakies sciezki... Man Rower +- 500 zl (9) Wiem, wiem - ktos napisze ze za 500 zl to moge kupic sobie rame ale nie o to... Poke Bedzie lokalny maraton (18) Ponoc 29 wrzesnia (sobota) ma byc maraton MTB - 81 km organizowany przez... mariusz1 Zdjęcia z GRAND PRIX Chylonia (2) http://members.lycos.co.uk/jjarek/ tam jest plik chylonia.rar do ściągnięcia... JJ Rodzinne niedziele na rowerze. (1) Zapraszamy na rodzinne , niedzielne wypady z dziećmi (lub bez) na rowerach.... tomciog