Lang Chodzież - relacja KK Trek Gdynia. (11) Dziś na stronie KK Trek przeczytałem: "Podsumowując te zawody, trzeba... Seba.C KARBON??? (3) Przymierzam się do zmiany ramy i widelca.Co myślicie o tym... lionheart33 Żółty szlak z GRT (3) Witam, Wybieram się ( chyba) w czwartek na podbój żółtego szlaku z GRT.... isia
Suport Hollow Tech 2 - czy ktoś posiada uszkodzony ? (6) Witam, czy znajdzie się osoba która poratuje mnie suportem shimano?... Silver Zdjęcia z IV Leśnego Maratonu Wejherowskiego (7) Dobra! Krótka piłka z mojej strony, wyskakiwać z fot z wczorajszych zawodów!... żYwY Trening NIEDZIELA 22.04 (41) 11.00 Gdynia Chylonia, przy rondzie na obwodnicy. Hell i z powrotem :) Bedzie... Krzyżak nakładki w SPD (10) Koleżanki, Koledzy Od pół roku jeżdżę na wiązaniach PD- M505. Cudowny... isia Wyprawa na Hel (10) Kto wybiera sie w majowke na Hel rowerkiem? Proponuje do Redy pojechac SKM i... Mary$ Przez Gdynię rowerem (5) Mam pytanie, jak przejechać przez Gdynię rowerem jadąc np. z Rumi do Gdańska.... ron Miejsce startu maratonu Wejherowskiego (5) Witam! Czy ktoś może wie coś dokładniej jak dojechać na jutrzejszy maraton,... żYwY www.krysjar.fora.pl sciagaj filmy z lektorem za darmo (1) www.krysjar.fora.pl sciagaj filmy z lektorem za darmo olgakulesza jak rozkręcić i ztuningować amortyzator?? (11) mam amortyzator RST CAPA T5 i bym chciał go rozkręcić, tylko że nie wiem jak... Valhior ścieżki rowerowe - zgłaszajcie uwagi! (6) Jakiś czas temu w wątku dotyczący ścieżki przy Krewetce sugerowałem, że... Mickey nomenklatura rowerowa (1) Są w życiu człowieka takie miejsca że czyta się to co ma się pod ręką np.... pepep Sztutowska w Gdańsku (2) Czy ktoś wie coś na temat ścieżki rowerowej na tej ulicy, gdzieś przeczytałem... Durna Pała Fotki BT Gdynia Chylonia 2007 (21) Ponad setkę fotek z dzisiejszego BT Gynia znajdziecie na... apsend Pooooomooooocy (9) Witam Jestem tutaj pierwszy raz i potrzebuje pomocy. Ostatnio na ulicy... DredloQ skuter (9) Witam, Przymierzam siedo kupna skutera bo nie mam prawka, a wiec 50 cm/3.... gorgo Pomoc w wyborze MTB (12) Witam Dałem sobie już spokój z szukaniem używanego rowerka. Chcę kupić... Yariyh oring (5) Witam wszystkich Może ktoś wskaże mi adres sklepu w Trójmieście gdzie można... GER