TITUS CYCLES W POLSCE ! (11) Marka, która w środowisku ”bikerów” zyskała sobie już status... popciovelrobin buty (7) witam mam podobny a nawet większy problem, mam zamiar kupić buty SPD i nie... wiśnia jaki uchwyt rowerowy? (2) Witajcie, Przymierzam się do kupna uchwytów rowerowych do bagażnika na dach... pingwin
Gdzie kupić używany miejski rower??? (6) Hej, czy wiecie moze gdzie w 3miescie mozna kupic dobry, uzywany rower... Vika Mazovia - Otwock (2) Wybiera się ktoś na Maraton z cyklu Mazovia do Otwocka? Rollon kupie silniczek rowerowy (3) kto ma do sprzedania silniczek rowerowy lub wie gdzie mozna kupic?? Domino WAR - US vs Iran from Iraq (1) What about the possibility of pulling out of Iraq, letting Iran invade and... nemoforone a0 (1) 2 ŇÇąí sprężyna u-turn (7) witam bardziej doswiadczonych posiadaczy amortyzatorów. mam pytanie dotyczace... someone in time Głupota (3) Jadąc z Gdańska o godz 16:00 w niedzielę w okolicach czołgu na Al Zwycięztwa... robertg Rekąwiczki Nike (2) Gdzie w PL je można dostać? Bo z tego co widzę to ciężko :( Borewicz Jutro szosa (43) Jutro o 10:00 rondo przy obwodowej ruszam na szosę około 80 km jak ktoś jest... MichFel rozmiarówka w marce Stevens i pyt o rower tej marki (5) Witam, szukam roweru mtb. Budzet jak to zwykle bywa ograniczony. Stwierdzilem... Yariyh Autobus kontra rower - baba z okresem za kierownicą! Uciekać! (40) Wieczór.Wracam wczoraj z treningu, jadę od strony kokoszek w stronę Maratni.... Kazig Pedały pod SPD (7) Witam Które byłyby lepsze?? VP 104 lub VP M 31 czy Shimanowskie?? Batik gdzie kupic tanio uzywany rower (4) witam! czy ktos wie czy na terenie najlepiej gdyni lub calego trojmiasta jest... taki_jeden stalowy GT (11) wiem że to nie miejsce na takie tam, ale swego czasu sporo osób rozpytywało... grisza_z_tyry Piąta rano (13) Ze względu na brak czasu na jazdę po południu, a i w sobote i niedzielę też... Białek Mapy dla rowerzystów (10) Witam!!! Czy moglibyście polecić mi mapy turystyczne nadające się dla... Plaster Segway (6) Czy ktoś z obecnych widział w Polsce segway'a i czy można takim cudem jeżdzić... Ivo