samobójstwo (16) Czesc wam wszystkim,chcialabym z kim porozmawiac,z kims kto mnie zrozumie,kto... kotuś;( Trakt pieszo-rowerowy w Oliwie (1) Niedawno zauważyłem oznakowanie traktu pieszo-rowerowego na ul. Rybińskiego,... ron Jaśkowa Dolina przejezdna dla rowerzystów (14) Po kilku miesiącach "męczenia" pana Szczyta, po wyroku sądu za jazdę po... ron
MARRY CHRISTMAS !!! (5) Hello, Christmas Day falls on December 25. It is preceded by Christmas Eve... felician życzenia świąteczne (8) W imieniu GEBO Racing Team Gdynia składam wszystkim miłośnikom kolarstwa... RV Ryanair i bike (6) Mam pytanie - czy ktos z Was podrozowal Ryanair i zabierał ze sobą rower ?... friend Odzież rowerowa (8) Gdzie w 3-mieście w miarę tanio można kupić dobrą odzież rowerową?? aricaj bluza Accent Bellamonte (2) witam przymierzam się do zakupu takiej bluzy:... Grzesiek WIGILIA NA ROWERZE? (3) Zapraszam wszystkich chetnych na przejażdżkę wigilijną w piątek o 21.30 pod... tomciog Hotel Opera w Sopocie (11) Hej... Za 1,5 roku mam ślub....Możecie mi powiedzieć co sądzicie o Hotelu... Ewelina_25 zimowe plazowanie :-) (6) http://robzino.republika.pl/morskie.html Ziarno Flashmob (11) dostalem fajne info na gg. DNIA 16.12.2006 (SOBOTA)o godzinie 14 b. ROKU W... Krzyżak Vacant Anka (39) We mgle rozsypały się jak bierki szprychy koła zaplecione w słońce...... Yary Piasta tylnia pod tarcze 6sr (14) Witam Czytałem poprzedni watek dot. piast ale mnie nie utysfakcjonowal ;))... Bart TransTPKowy szlak rowerowy (18) Chyba nikt nie wspominał, że w TPK pojawił się niedawno bodajże pierwszy... wop Długie spodnie (14) Byłam juz w kilku sklepach i w każdym mówią mi coś innego, Chce kupić spodnie... Eltra firma DAIMON (15) Witam! Czy ktoś kupował jakis sprzęt lub akcesoria rowerowe firmy... Ania_83 ochraniacze na buty (19) Witam. Jakie możecie polecić ochraniacze- ocieplacze na buty na zimę???... OLLO don (17) jaki bedzie najlepszy rozmair ramy mtb na osobe 174 cm wzrostu?? dzieki za... dddddd lesnicy again czyli z życia TPK (3) tym razem postanowili wyjsc na przeciw żywotnym potrzebą narodu i postanowili... qrt