zimowe buty (6) kto (poza sidi) robi rowerowe butki zimowe? takie z prawdziwego zdarzenia:... rB Po wypadku ? Jak sie wam jezdzilo ? (17) mialem wypadek w lesie - niby nic ale kumpel miej doswiadczony chcial... Danielx pewnie przy pełnej obsadzie ze 160 km/h poleci ;) (10) http://img378.imageshack.us/img378/5712/bigbikego3.th.jpg rB
NOC 13,09,06r (6) Pytanko : wczoraj okolo godziny 19 - 20 jechala para na rowerkach w kierunku... Danielx Czy ściezka rowerowa to miejsce na plotki? (11) ostatnio jechałem trasą sopot-gdańsk i od dawna zawsze to samo .Mamy bardzo... klaki Gosc z Japonii (4) Dosc nagle okazalo sie ze jutro (tzn. w poniedzialek) odwiedzi Gdansk... belt zbliza sie jesień,wracam do latarek (11) juz raz pisałem o latarkach ale znalazłem info ze teraz najnowsze to takie z... klaki pkp (7) hej, do warszawy 29.09 sie wybieram, byc tam musze na 17:00, przychodza Wam... zuzia Skradziony BUDDY (15) Witam wszystkich rowerowych braci! Chamstwo nie zna granic - dzis w godzinach... kustoj Yary specjalnie dla Ciebie! (15) http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=9&i=16502&t=3462 milej lektury!... Krzyżak Ogolone nogi bikera (325) Hej . Co sądzicie o goleniu nóg przez bikerów. Na bike tour Redłowo... Eliza 16 Wrzesień – SBT GT + SK (7) 16 Wrzesień – SBT GT + SK 16 Września organizujemy wypad w okolice... Tacoo Przeprosiny (25) Niniejszym chciałbym serdecznie przeprosić starszego Pana (naprawiającego... mccoy Lafuma Extreme 800 or 1kgbag PAJAK (2) Drodzy rowerzysci! Wybaczcie, ze wrzucam ten watek na forum rowerowym, ale...... *wiktoria* trójmiejscy rowerzyści to ponuraki (164) niedawno przeprowadziałam się do Trójmiasta z....., nieważne. Ważne jest to... alfik Dwa pedały i tyle radości... (2) Dla tych, którzy nie chcą jeździć sami:... Yary wejherowo (2) czy wie ktos na temat zawodow w wejherowie czy beda w tym roku ?? co roku... mongol Fotki z BT Witomino (8) Ponad 160 fotek z dzisiejszej 3edycji BT Gdynia znajdziecie na:... apsend no name carbon from bikestacya (10) Ladys & Genitals, Browars & Cisters, okazuje się oto, że no name carbon from... Yary rowery do generalnego remontu (5) Mam 2 rowery do generalnego remontu - damkę i piękną, kiedyś moją ukochaną... mig