pozdrowienia (6) dla wszystkich, którzy jadą rano (po 7) ścieżką między Wrzeszczem a... mig Uważajcie ludziska (4) Słyszałem wczoraj w radiu ostrzeżenie rowerzysty, który wieczorem w... zibi Ile waży wasza pompka i kto ma najrótszą (8) Problem pompki nurtuje mnie od dziecka. Dlatego rozpoczynam ten wątek. Moje... Yary
podjazd (12) Witam, Czy ktoś się orientuje jakie jest średnie nachylenie podjazdu z... Marko Info nie tylko dla stałych bywalców elbląskiej Bażantarni :) (1) W najbliższą niedzielę 17 września UKS Neksus przy współudziale Telewizji... UKS Neksus biking down the hill (5) zwracam sie do wszystkich zapalonych rowerzystow, ktorzy preferuja ostra... stef Rowery na sezon 2007 (19) Skoro tak wszystko jest w osobnych wątkach to poponuję dyskusję nad rokiem... Scarface Ile waży Giant MCM 21.5 cali ? (7) Czy ktoś wie ile waży fabryczny model tego roweru? Z góry dzięki pingwinn vel coca-cola rower szczota (19) Co zmienilibyście w tym rowerze? http://www.scottusa.com/product.php?UID=9755 Yary Kolejny biker zostanie zaobrączkowany ;-) (6) Mam przyjemnośc zawiadomić przyjaciół bikerów, miłośników dwóch kółek i... Frans [GRT] Ekstremalna jazda przez Karpaty zakończona u celu! (16) O godz. 10.44 zawodnicy w składzie Wojtek Szymczak i Daniel Śmieja dotarli... diablo opony fluorescencyjne (2) poszukuję opon z paskem fluorescencyjnym do Amsterdama, oraz osłona na koła.... malach Trek (8) Proszę Państwa, oto Trek:... Yary łańcuch s**** (40) W wielu miejscach czytałem o wyższości osprzętu s**** nad SHIMANO, więc kiedy... mudia trasa BT Witomino (67) Witam, czy ktos moglby sie podzielic wrazeniami z objazdu trasy na Witominie?... bikero Nowe ścieżki rowerowe w Gdyni (7) "Na sesji Rady Miasta 30 sierpnia, gdyńscy radni jednogłośnie poparli projekt... Michu. Probikes.pl Sponsorem GPX MTB Gdynia 2006 (18) hej, wyglada na to ze BT znalazl 'branzowego' sponsora... ciekawe jakie beda... bikero rower przyszłości (6) Przypadkiem odkryłem rower przyszłości. Co prawda mieliśmy okazję podziwiać... Yary Strój jednoczęściowy kontra dwu :) (11) Witam Mam do wyboru strój jednoczęsciowy i osobno spodenki i koszulkę. Co... Batik zawiadomienie o ślubie :) (9) Aleksandra Kamińska i Piotr Nowakowski Mają zaszczyt zawiadomić o... Szaszka & Silver