pulsometr (28) Ostatnio podczas trenowania zauwazyłem że pomimo jazdy w "strefie... dbig Kask (6) Powiedzcie mi gdzie jest najlepszy wygor kaskow bo potrzebuje kask typu... Ladi need help ! (6) Witam, mam taką sprawę - czy ktoś z obecnych mógłby mi pomóc zmienić dętkę... friend
Fotki z Elbląga (6) Witam, wiem że było Was tam sporo i mnóstwo fleszy błyskało na trasie :) Ma... Sławek 23-24 września Rowerowa Jazda na Orientację w Gdańsku (1) Witam Już nie długo bo w dniach 23 -24 września zapraszam na zawody w... Karol Kalsztein Fotki z Tour de Pologne - meta w Elblągu (1) Grubo ponad setka fotek z dzisiejszej mety 2-go etapu TdP 2006.... apsend Zawiadomienie o Ślubie! (5) http://www.sopotkillers.pl/images/peter_i_lucy.jpg W imieniu Dyrektora... wiesia nowy rodzaj kolarstwa :) (6) palenie gumy i drifting to domena nie tylko maszyn spalinowych .. najlepszy... Sirbyczek Hak przerzutki-gdzie (5) Witam, zgiął mi się hak przerzutki w ramie Merida Matts HFS. Ktoś wie gdzie... bodek [gdzie??] szlif kasety (5) Gdzie najlepiej szlifuja kasety? Albo gdzie w ogole to robia? Mam zamiar na... kello Trek 8500 (6) Czy ktoś używa ramy Treka 8500 z tego roku (srebrna) czy są jakieś problemy z... Krzyś Fotki z mokrej roboty na Górze Chrobrego (BXC 3ed;) (1) Hej :) Prawie 200 fotek z dzisiejszej deszczowej 3 edycji Bażantarni XC... apsend Który ważniejszy ?? (11) Czytam sobie o tym kto ma jak ciezki rowerek i w zwiazku z tym widze ze duzo... T.I. 2 Wrzesień - Rajd XC (10) Witam serdecznie Dnia 2 Września odbędzie się rajd typu XC czarnym szlakiem... Tacoo Mallorka - raj dla szosowcw ... (14) Piekne gory , gladkie szosy , komfortowy klimat , wyrozumiali kierowcy.... lobo Zaproszenie na Górę Chrobrego (2) Jeśli prawdziwym jesteś Twardzielem lub w najbliższą niedzielę (3.09) nudzić... Bażantarnia XC maraton spinningowy... (8) A może ktoś startuje w nocnym maratonie spinningowym w Sopocie...??? Rolli przełajówka? (7) Cześć. Czy rower Fuji Newest 2.0 to rower przełajowy? marzanna najletszy kask świata (2) paraMĘT pikczers presentsuje: NAJLETSZY KASK ŚWIATA STRADIVARIUS COSMOS 1999... Yary sprzedam rower (1) wiec mam do sprzedania rower marki UNIBIKE model Mirage rower wyposazony jest... grzesio