Zinn i sztuka serwisowania roweru górskiego (3) Czy ktoś z Was ma tę książkę lub ją przeglądał? Czy jest warta kupienia i... pingwinn vel coca-cola Całkiem udana niedziela ... (21) Po pierwsze ruszyłem dzisiaj przed 9:00 tak więc zdążyłem wrócić do domciu... Lobo mapki (13) Jak w temacie szukam mapek ścieżek,szlaków itd. Interesuje mnie... gubic
gary fisher (44) Sezon wyprzedaży w pełni więc chcę nabyć rowerek rozważam takie opcje:... gubic 26 sierpnia - rajd czarnym szlakiem (3) Witam! Dnia 26 sierpnia odbędzie się rajd typu XC czarnym szlakiem... żYwY Test na Cyklozę (21) Witam! Nie wiem czy już ktoś robił sobie ten test - jeżeli nie to... Dejzi Manitou (2) Witam wszystkich Posiadam amorek Manitou Axel Comp i nie mam pojęcia w jaki... biker ŚCIEŻKI ROWEROWE SĄ DLA ROWERÓW!!!!!! (34) Ostatnio wkurzył mnie pewien incydent!!! Otóż gdzy z kolegą wracałem z sopotu... korzon czołówka (5) czy ktos z was ma latarki czolowe ?? chodzi mi oto czy sa one dobre do jazdy... KOSTEK Pomoc w wyborze!!! (3) Witam ponownie uzytkownikow forum! Jak już wczesniej pisalem, poszukuje... teletubies Skradziono rower - Kona Fire Mountain (1) Witam we wtorek 22.08.06 skradziono mi rower z pod sklepu w gdansku wrzeszczu... GArry Nowy krzyżacki design XTR-a (18) www.rp-pawlak.pl Co wy na to?? .michał monocykl :) (6) Witam :) Ile osób z trójmiasta jeździ na monocyklu? Ja mam swój 20" od... piotras obnizka w Cyclo? (5) Witam. Ktos byl ostatnio w Cyclo na Radtkego - cos mi sie obilo, ze jakies... grzech czy mozna połaczyć stare i nowe shimano 105 (13) właśnie składam szose i mam pewien problem 1. chcę połaczyć starą i nową... .michał Rower z Allegro? (24) Witam! Czy ktos z was kupil kiedys rower na allegro,lub innej aukcji... teletubies Blokada skoku w amorku (5) Czy da sie samemu jakos zamontowac blokade skoku jesli seryjnie nie bylo jej ? Bartek-Ladi Gdzie kupic retro??? (6) Witam wszystkich. Mam pytanie, gdzie w 3miescie mozna kupic rower retro, np.... MS Szosowe spotkania w weekendy (18) Witam! Od dawna słyszy się o spotkaniach szosowych w weekendy. Podobno jest... żYwY Peter (1) 556fba667d04b7ed44a47a8d8fd5cf03 mappa-kampala... Casey