Rudy (2) 785ec46802fc752e7f6f3dc1596e6f1d appartamento-liguria... Tristian DO SPRZEDANIA !!!!!! (1) Witam, Mam do sprzedaia dwa bilety jednoosobowe + rower, na przejazd promem... AniaK zakatował za kradzież roweru (8) przeczytalem ostatnio artykul w gazecie krakowskiej, oto on(z rowerzystami... minotauro
taśma do obręczy (3) Witam Kupiłem sobie tasme do obreczy schwalbe bo stara mi sie przetarla i... T.I. stery nakrecane i ahead (8) witam, czy ktos moze mi powiedziec czy mozna zamienic stery nakrecane na... someone in time ROWER 1000-1500 zl (10) Witam! CHialbym zakupic jakis wporzo mtb rowerek w granicach 1000-1500 zl.... teletubies skradziono rower - proszę o pomoc (10) http://img46.imageshack.us/my.php?image=sintesitylda2.jpg... seth rowerowy wiadukt dla rowerów (9) ostatnio chyba ciagle jeżdze z wiatrem bo coraz szybciej :) ale jak zwykle... klaki na psy (29) co jest najlepsze na psy? nosze/jezdze z gazem pieprzowym w zelu. nie wiem... siara Gary Fisher czy TREK (8) Witam. Planuję kupić rower. Mam dwa na oku -> Gary Fisher TARPON albo TRAK... Edi [OG] zanienie manitou black 100/120 na 80 (1) Witam Mam Manitou Black Elite 100/120 z 2002r TCP przejechane ok 2500km... greg77 Odstąpię łańcuch ... (3) Kupiłem , omyłkowo , łańcuch WIPPERMANN 1008 6.2 mm . Jest to łańcuch do... Lobo Problem z prawym kolanem ;/ (7) Witam! Ostatnio borykam się z pewną przypadłością. Otóż przy większym,... żulek 85 km nowych dróg w Gdańsku? (4) Ciekawe czy to kiełbasa wyborcza (za kilka tygodni mamy wybory samorządowe),... obywatello vel coca-cola wyscigi naprzejsciu dla pieszych (10) nierozumiem tej mentalności czy unas ludzie na przejsciu dla pieszych robią... klaki Numer ! (3) Prsoze bardzo wszytkich o podanie numery do sklpeu na ull. ks. Zator... Timon ściezka rowerowa do geanta spacerowa (11) szkoda ze ciągnie tylko do połowy ale widać ze nie mogli inaczej bo dalej by... klaki siodełko (18) Witam U mnie wlasnie nadeszla pora by wymienic w mojej szosówce siodełko i w... T.I. Pulsometr (4) Wiem ze ten temat pewnie często przewija sie przez forum ale mam powazny... P.M. Nastąpił start ekstremalnej jazdy Non-Stop przez Karpaty! (13) Dwóch Sopot Killersów i Daniel Śmieja /Wigor są od godz. 12.00 w trasie z... diablo