OTB (5) Witam ! Czytam i czytam na temat roweru i myslałem ze wiem wszytsko a tu... Timon Treningi (2) Witam w sobote lub niedziele wyjezdzam na wakacje do sztutowa albo okolic... nieszakul Jarmark-parking dla rowerów (8) Witam Mam pytanie rok temu podczas Jarmarku był parking dla rowerów przy... Alicjaaa
6 Sierpień Rajd Turystyczny nad Jezioro Orle (2) 6 Sierpnia organizujemy typowo turystyczny rajd nad jezioro Orle. Tempo... Tacoo Jazda po górach w dzień - i w nocy (7) Właśnie to testowałem Sudetach i nie ma problemu. Oczywiście czym lepsze... diablo kaski GIRO (10) Hej, Gdzie w 3M jest największy wybór kasków Giro, chciałem kupić Monze ale... Rufi Kask (24) Hej :-) Ostatnio stwierdziłam,że dalsze jeżdżenie bez kasku to w moim... Intense odżywki (12) czolem kolarze mam ciagle ten sam dylemat co do odzywek /nie mylic z koksami/... mtbowiec Dramat w jednym akcie, czyli obsługa klienta (rowerzysty) (13) Osoby dramatu: - ona: klientka sklepu rowerowego "Wysepka", po kilku latach... aandy prośba o kontakt z zawodnikiem (1) Mam prośbę, czy ktoś ma kontakt z Jakubem Średzińskim ze Stali Grudziądz?... Bono Serwis w Buga Sport - nie polecam (3) Ja ze swojej strony chciałbym odradzić serwis Buga Sport na Kartuskiej. M-c... pingwinn Trening na szosie zapraszam!!! (76) Jestem z Gdyni Witomina.Tak wogole to jest nas 3 kolesi na szosie.Jezdzimy... lionheart33 ul. Spacerowa - pytanie (1) Witam. Czy wiecie może, dokąd będzie prowadzić scieżka rowerowa, budowana... spieprzający dziad co wybrac ? (24) witam Planuje wymienic w rowerze hamulce i mam maly dylemat jakie wybrac .... Krzych Pedały szosowe TIME RXE lub jakoś tak ... (5) Mam pytanie . Czy bloki do pedałów TIME dają większą możliwość przesunięcia... Lobo Serce (28) Witam Od jakis 3 lat uprawiam kolarstwo szosowe, jestem uczniem w iec w roku... T.I. Rower szosowy (3) panowie czy warto kupić kilkuletni rowerek szosowy na osprzęcie Dura-Ace... Tomek G Dobry sklep rowery w 3miescie (22) Czesc! Chcialbym w sobote kupic dobry rowerek (chcialem poczatkowo sam... eXe kcal (14) Mam jeszcze jedno pytanie .Ile najwięcej spaliłeś lub spaliłaś kcal podczas... kowal Słoneczko (4) Mam pyatnie : Czy jeśli chcialbym zaolesc przednie kolo do mojej szosy tak... no_