City of Angels (2) Jak będziecie jeździć bez kasku, to nawet anioł nie pomoże. BTW, niezły... Yary Trening niedziela - szosa (26) godz 10:40 na stacji BP w Sopocie kolo Reja. Potem przejazd na Osowa skad o... Krzyżak Fotki z Bikechallenge 2006 (1) Bez mała 200 fotek z zakończonego właśnie BCH 2006 znajdziecie na:... apsend
Taniej nie będzie... (4) Rzuciła mi się w oczy bodajże najtańsza szosówka na rynku. Kto zgadne cenę?... Yary jakie lampki rowerowe (3) chodzi raczej o takie na ściezki rowerowe a nie do lasu , Las to zatrudny... klaki Dwaj panowie L - porównanie ... (13) Landis versus Lobo , cyborg - profi versus amator - hobbysta : VO2max -... Lobo złodzieje w trójmieście (22) właśnie ukradli nam dwa nowe Gary Fishery. zachciało nam się Trójmiasta.... kloszek Znaleziony błotnik (2) Witam, znalazłem dzisiaj (28.VII.2006) platikowy tylni błotnik na ul.... plumbum długość mostków (3) takie głupie pytaniem, ale nei jestem pewien: długość mostków to długość... Scarface Zagrożenie pożarowe (7) http://www.lp.gov.pl/lesne_abc/ochrona_lasu/pozary/ Czy komuś zdarzyło się... Bono szukam trenujacego na niedzwiedniku (6) czesc sa wakacje i wszystkich gdzies wywialo dlatego szukam kogos kto trenuje... wojtek czyzowski 29 Lipca (sobota) (5) 29 lipca organizuje trening szosowy. Start godzina 10:00 ze stacji BP w... Tacoo Z OSTATNIEJ CHWILI! (1) Z OSTATNIEJ CHWILI! Po gruntownych badaniach moczu Władze Pro Tour... Yary Squary Landis umoczy? (1) Landisowi skoczył testosteron. Czyżby to wpływ francuskiego szampana? Kolejna... Yary Squary WIEZYCA 140 KM - wczoraj ;) (17) WIEZYCA 140 KM - lasy , tylko pare km asfaltu :] , super zajazdy i podjazdy... Danielx MASA KRYTYCZNA (9) Witam. A może by tak masę jakąś zrobić przyjemną?:) W centrum Gdańska są... WhyDuck kurierka w trójmieście (39) Szukam kurierów rowerowych z trójmiasta lub tych co chcieliby nimi zostać Bogdan1960 Kupiłem gacie ... (3) A wiecie od kogo ? Na włoskim Ebay-u od gościa który nazywa się YARY Giugno... Lobo tandemy/duety poszukiwane (3) wiem, wiem, juz raz pytalam, ale nikt nie odpowiedzial, wiec ponawiam... pestka klub kolarski (11) Witam Chciałbym należeć do jakiegoś stowarzyszenia albo klubu kolarskiego,... dbig