:)) (1) Wyścig kolarski... Jada... Na trasie wielka plama oleju niewiadomego... minotauro Umarł król ATMOS , niech żyje król IONOS (17) Ceny Atmosa na pewno co nieco spadną , warto zacząć się rozglądać i go... Lobo trasa kwiatkowskiego (3) Mam pytanko. Czy ktoś zna jakiś nieoficjalny przejazd (w miare wygodny), bo... zsom
PKP & BIKE Promocja wakacyjna (3) Witam. Obiło mi sie o uszy, że Można przewieść Rower pociągiem za DARMO???... D@vcio gdzie kaski? (12) kurde, jezdze ostantio po gdanskich sklepach rowerowych i nie mogę znaleźć... minotauro mandaty za jedzenie po przejsciach dla pieszych (10) Hej ostrzegam, ze straz miejska postanowila pomoc w promowaniu poruszania sie... muti Rower XC bez tuningu (19) Gdyby ktoś szukał hardtaila do XC i maratonów, wzgl. lekkiego enduro, w cenie... Yary Brawo Floyd! Salute Landis ! (11) Ale zwariowany ten TdF ! Floyd de Great ! Ciekawe . Lobo Gdzie kupić mapnik na rower (20) Kłaniam, Pytanie jak w temacie... Odwiedziłem dziś kilka sklepów rowerowych... Ivan moze tu ? kogos znajde ! (38) dosyc zasuwania po sciezkach samemu a zeby sie dolaczyc do innych to zaraz... Danielx F7Pro drink bag (3) Widział moze ktoś w jakims sklepie taki plecaczek ? Krystian Mazovia MTB Marathon - Przasnysz 20 VII 2006 (2) Zapraszam na Mazovia MTB Marathon do Przasnysza, 20 lipca 2006 roku.... Yary Podjazdy... (28) Gdzie w rejonie naszego 3miasta są najlepsze warunki do treningu podjazdów.... Marko Yary jest jakimś głupio-mądrym przesmiewcą tego forum? (41) Tak sobie czytam i zastanawia mnie, czy on ma jeszcze czas na jazdę rowerem,... Nivee zmiana obreczy z tylu (9) witam. zawiodla mnie staaara opona szyta w kolarce i chce przejsc na opony... yacek 23 lipca na rajd " XC" (3) Zapraszamy w niedzielę 23 lipca na rajd: "XC" Specyfika: Startujemy z... Tacoo firma BIRIA - NIEMCY (9) podobno firma wchodzi na rynek Polski ? ktos ma jakies doswiadczenia ,... Danielx cycklotur? (8) czy bezpiecznie tam kupować? www.cyklotur.com Jak wygląda sprawa ze... minotauro Rower scotta... sam składałem... (16) A gdyby tak na tej ramie?...... Yary Squary " Noga podaje " (8) No właśnie , dzisiaj poprawiłem wszystkie czasy na mojej testowej trasce Tour... Lobo