pleciemy (6) Na forum pleciemy za darmo. Wiklina jest zdrowa i seksowna. Jaki piękny... Yary Squary trasa rowerowa Sopot - Władysławowo (6) Czy jest możliwość przejechania tej tracy Sopot - Władysławowo wybrzeżem? Są... banan przyczepka (6) czy ktoś orientuje sie, gdzie w 3mieście kupię przyczepkę do przewożenia... kostka rubika
Shimano 2007 (24) Witam, orientuje się ktoś kiedy do sprzedaży wchodzą komponenty na rok 2007?... Scarface Modernizacja roweru (27) Witam.Posiadam rower Author 4404 szosa jak by ktos nie wiedzial.Jezdze na... lionheart33 Fotki z Skody GP i Książa (6) Zapraszam do obejrzenia fotek ze Skody GP w Czarnkowie i Polanicy oraz... bolek zagadka. kto grabi w lesie? (27) Nie wiem czy tak jest wszedzie ale w niektorych rejonach lasów oliwskich... qrt smarowanie linek (10) jak dokonac smarowania linek?? moze lepiej wymienic?/ don Zakopane (13) Czy ktoś się wybiera na bikemaraton w Zakopanem za tydzień? Tomek G bazantaria piwo i oznakowanie trasy... (51) szanowni organizatorzy bazantarii co sie z wami dzieje ??!! a dzieje sie... kolarz BT Gdańsk - zdjęcia (9) Zapraszam do obejrzenia zdjęć z dzisiejszego biketoura. www.sopotkillers.pl Seba.C jakie trasy z dzieckiem (11) witam. jestem nowym mieszkańcem Trójmiasta. pomykam na rowerku z synem który... pyras Samochody nawet w...lesie :-( (17) nie wiem, moze jestem troche nadwrazliwy, ale jezdzic po ulicach to ostatnio... Ziarno sezon na ogórki (6) wlasnie przed chwila jadlem ogorka i wpadlem na znakomity pomysl zeby... wza TdF bez Basso i Ullricha... (30) "Zespoły startujące w Tour de France podejmują decyzję o zawieszeniu swoich... michal k. co i jak? (8) ja jestem kompletnie nie doswiadczona i możecie sie ze mnie smiać, ale mam... halina:) I co wy na to? :) (9) Co citybike może zrobic z człowieka http://www.altabikes.no/ Swoją drogą... an Mandat za spacer po ścieżce rowerowej (7) http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,3452346.html :-) wza twentyniners (5) czesc, mam pytanko - co sadzicie o wchodzacej wlasnie "modzie" na rowery do... guma ECOTOPIA biketour - zapraszam! (1) Ecotopia biketour to europejski projekt ekologiczny przeznaczony dla... agat